donderdag 2 juni 2011

Tag: Show your Screen!

Gisteren kreeg ik deze tag van Rinah, dank je wel meid!

Hoe werkt het? 
  1. Je plaatst een printscreen van je bureaublad (het scherm waar je achtergrond en programma's etc staan)
  2. Je vertelt wat over je achtergrond en de programma's 
  3. Je tagged een aantal mensen

Mijn bureaublad!

De programma's en de achtergrond!
De programma's zijn zeer standaard: Word, Picasa, ITunes, Microsoft Oulook, QuikTimePlayer... Daarnaast zie je ook een icoontje van Hema. De software van Hema gebruik ik om fotoproducten (zoals bijvoorbeeld mijn agenda) aan te maken. Verder zie je ook nog Frostwire, een programma dat ik gebruik om muziek te downloaden. Dan is er Wave Pad Sound Editor, een eenvoudig programmaatje om muziek te bewerken. Ten slotte staan er ook nog enkele browser op mijn achtergrond: Firefox, Google Chorme, Internet Explorer (gebruik ik eigenlijk nooit) en Safari.
Op de achtergrond zie je mijn lieve vriendje die me een lieve kusje geeft op het perron (Oouuh!)

Doorgeven!
Ik geef de tag door aan JoyceKelly, Anne-Floortje, Samantha , Maud Laurence en Stamatia! Ik ben benieuwd naar jullie screen! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie