vrijdag 10 juni 2011

Sleek Chaos Palette

Dit product is niet nieuw op de markt, maar ik kreeg onlangs maar de kans om dit te ontdekken. Het artikel over mijn 'ontdekking' en mijn aankoop kan je hier trouwens herlezen. Ik heb het over het Chaos palette van Sleek! Ik wou een standaard palette en koos voor Chaos omdat het echt heel veelzijdig is! Meer foto's en info na de klik!


Toen ik het palette voor het eerst zag, zat het nog in een soort plastiek doosje met daarop de naam van het palette. Erg girly, maar dat mag wel vind ik.


Bijschrift toevoegen
Zo ziet het palette zelf er dus uit. Eenvoudig en standaard voor sleek: een zwart, mat palette met in glanzende letters 'Sleek'. Het straalt niet onmiddellijk luxe uit, maar wel comfort. Toch vind ik niet dat het palette erg makkelijk open ging (maar dat kan aan mijn liggen natuurlijk).

Dus toen ik hem opendeed zag ik dit...


En toen werd ik verliefd...Looking good right? Het Chaos palette bevat zowel warme al koude kleuren, waardoor je er echt alle richtingen mee uit kan. Klaar voor de swatches? Go!
Zoals je ziet is de pigmentatie' met uitzondering van de gele kleur dan' uitstekend! Jammer dat die gele kleur het laat afweten. Hebben jullie dat ook of ligt het aan mij?

Zoals ik al zei is het een veelzijdig palette met zowel koude als warme kleuren. Hierdoor kan je er ook zeer verscheidene looks mee maken. 
Een natuurlijke look waarvoor ik gebruik maakte van de bruine tinten.
Een schattige roze look met rood - roos en wit.
Een blauwe look met (jaja) blauw - lichtblauw en wit (Ik was te enthousiast met de eyeliner, I know)
Uiteraard zijn er nog veel meer combinaties mogelijk, dus die zullen jullie hier zeker nog zien voorbij komen!
Ik kocht mijn Chaos palette van Sleek bij BeautybyElke en betaalde hiervoor 7.25 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met dit palette? En hoe zit dat nu met die gele kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie