maandag 13 juni 2011

Sleek Blush in Pixie Pink

Toen ik mijn Chaos Palette bestelde, kon ik het niet laten om ook een blush te kopen. Indien je weet hoe mijn vorige ervaring met mijn laatste blush afliep (lees hier) begrijp je dat ik aan iets nieuws toe was. Omdat ik nog al voor roze blushes ben (lees: omdat ik absoluut gek ben op roze blushes) koos ik voor een blush van Sleek in de kleur Pixie Pink 936. And guess what: we were made for each other! Wanneer je verder leest kom je erachter waarom dat zo is!
De verpakking is standaard, eenvoudig, maar netjes en strak. Ik vind de etiketten op de achterzijde van de producten van Sleek echt heel goed. Vaak moet je echt een hele lijst lezen eer je bepaalde informatie vind. Ik weet niet waarom, maar ik vind dit etiket echt heel duidelijk. De kleur staat er ook in een groter lettertype op, wat altijd handig is wanneer je meerder gelijkaardige producten hebt.Toen ik het doosje opendeed, was ik echt heel tevreden over wat ik zag. De kleur was namelijk nog mooier dan die die me beloofd werd. Dit is echt het soort roos waar ik van hou!
Time to swatch!

De foto toont het misschien niet helemaal, maar de pigmentatie is echt super! Uiteraard ziet het er nu wel extreem roze uit, maar wanneer je deze blush draagt, breng je hem in een dun poederlaagje aan en krijg je een vrolijk effect. That's what I need!

Ik kocht deze blush van Sleek bij BeautybyElke en betaalde 6.25euro.
Hij viel zeker in de smaak, want een tweede heeft zijn weg naar mijn wishlist gevonden!

Want vinden jullie van de blushes van Sleek? Is dit roze iets voor jullie of liever een andere tint?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie