vrijdag 24 juni 2011

Shoppinglogje Kruidvat 22.06.11


Deze week kon ik eindelijk nog eens langs bij Kruidvat en koch ik enkele dingetjes die ik 'nodig' had. Nagels, ogen, lippen,... Voor elke wat wils! Oh en ik ging ook nog lang bij Planet Parfum! Meer foto's en info na de klik!
Laten we beginnen met Gosh. Deze week was er bij Kruidvat (België) een '1+1gratis'-actie op alle producten van Gosh, dus ik besloot hiervan gebruik te maken!
Gosh Eye Shadow Quatro - Q24Platinum - 9.99 euro
Gosh Intense Lip Colour - 301 - 8.49 euro
In totaal spaarde ik 9.24 euro door van deze actie gebruik te maken. Niet mis hé?

Vervolgens kijken we even naar mijn aankopen van Catrice.
Catrice LipDesigner - 020 Soft Fushia - 2.49 euro
Catrice Ultimate Nail Lacquer - 480 Miss Piggy Reloaded - 2.49 euro
Jaja, die mag van de wishlist geschrapt worden!

Vervolgens werd er ook aan hygiëne gedacht !
Desinfecterende handgel Kruidvat - 2 voor 1.50 euro
Vervolgens liep ik nog snel even langs bij Planet Parfum. En ik had een missie... De OPI Pirates of the Caribbean collectie! Op mijn wishlist stond een mini-setje, maar de kleur die ik echt mooi vond, zat daar eigenlijk niet in. Ik kocht dus één lakje ipv vier kleintjes. Welk dan? Jullie kunnen het vast al raden: Mermaid's Tears!
OPI Nail Lacquer - Mermaid's Tears - 13.95 euro
OPI is in België volgens mij alleen verkrijgbaar bij Planet Parfum, maar als je het elders kan verkrijgen hoor ik het graag!

De komende weken mag je je dus aan reviews van deze producten verwachten. Welke producten interesseren jou het meest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie