dinsdag 28 juni 2011

Shoplogje: Benefit

Ik wou voorbije week perse naar Antwerpen, omdat dat bij mijn weten de enige plek in België is waar je producten van Benefit kan kopen. Wie mijn wishlist heeft gezien, weet dat Girl Meets Pearl ondertussen helemaal bovenaan stond en dat ik die absoluut moest hebben. Ik had de producten van Benefit gezien bij Galeria Inno, maar ik was erg teleurgesteld toen ik daar aankwam. Wat bleek? Girl Meets Pearl stond nergens op de schappen! Paniek in m'n hoofd!


Ik had dus een uur op de trein gezeten, het zonnetje was niet van de partij en dan is er nergens Girl Meets Pearl te bespeuren? "Tot zover een 'mooi' dagje Antwerpen", dacht ik. Tot plots een zachte stem vroeg: "Kan ik u ergens mee helpen?" Ik legde aan de vriendelijke make-up artist uit dat ik op zoek was naar Girl Meets Pearl. "Oei..." (Oei is nooit goed!) "Oei... Ik heb eergisteren de laatste verkocht..." Is dit een grap? Neen het was geen grap, ze meende het echt! "Maar, wacht hé... Ik denk..." Ja zeg maar, wat denk je? "Ik heb nog wel een nieuwe liggen, maar die moet ik eigenlijk gebruiken voor demonstraties..." (Twijfel op haar gezicht: verkoop ik hem wel of niet?) "Ach maakt niet uit, neem hem maar mee." Thank you God!

Benefit Girl Meets Pearl - 28.05 euro
Vervolgens bood ze me ook aan om een kleine make-over te geven, zodat ik ook kennis kon maken met andere producten van Benefit
Eerst werd er een dagcrème aangebracht, Total Moisture Facial Cream. Dit was een iets dikkere crème, die dus goed moest worden opgewreven, maar hij rook echt heerlijk fris!
Vervolgens bracht men Girl Meets Pearl aan :) Daarover werd een foundation aangebracht, Some Kind-a Gorgeous. Daarna was het de beurt aan Benetint (lip & cheeck stain) en High Beam (highlighter). Het geheel werd afgewerkt met Bella Bamba (blush).
De producten die werden gebruikt waren dus uitsluitend voor het gelaat, aangezien er geen tijd was voor de ogen en de lippen. Er werd me wel aangeboden een afspraak te maken om hiervoor nog eens langs te komen, maar aangezien ik niet wekelijks in Antwerpen ben, heb ik hiervoor vriendelijk bedankt.
Ik kreeg nog een staaltje mee van 'Stay Don't Stray', een oogschaduwprimer.

Naast 'Girl Meets Pearl' kocht ik ook de highlighter 'High Beam' die ik vooral zal gebruiken onder mijn wenkbrauwen.
Benefit High Beam - 23.00 euro
Nu ik toch in Antwerpen was, ging ik nog even shoppen. Ik kocht o.a. een blazer bij H&M, een topje bij VeroModa, Hema,...
Bij Hema kocht ik o.a deze glasvijl.
Hema Glasvijl - 3.25 euro (?)
Met beschermhoesje en etui! 
Bij H&M kocht ik o.a. deze ring.
Ring H&M - 4.95 euro
Het lijkt een tweevingerring (wat een woord) maar dat is het niet! Deze ring draag ik gewoon rond mijn middenvinger.

Het resultaat van deze uitspatting is dat ik minstens twee weken niets meer kan/mag kopen!
Tja, zo gaat dat dan :D

De producten van Benefit zijn in België enkel verkrijgbaar bij Galeria Inno Antwerpen en Brussel.
Bezoek zeker ook de website van Benefit eens!

De komende weken mogen jullie revieuws van deze producten verwachten!

Kennen jullie Benefit al? Hoe zijn jullie ervaringen met deze producten? Tell me all about it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie