woensdag 15 juni 2011

Review: Pieces Nailpolish

Pieces Nailpolish - Soft Light - 2.50 euro (?)
Onlangs kocht ik mijn eerste nagellakje van Pieces. Omdat ik altijd wel opzoek ben naar een leuk geel lakje, was mijn keuze dan ook snel gemaakt. 'Soft Light' is een mooie lichtgele kleur waar ik onmiddellijk enthousiast van werd. Dat veranderde al snel toen ik het lakje zelf zag...
De verpakking op zicht vind ik wel leuk. Het is een rechthoekig glazen flesje met een rechthoekig plastiek dopje. De vorm van dit dopje, waaraan dus ook het borsteltje aan hangt, is eerder nadelig bij het lakken. Hierdoor lakt het borsteltje echt niet fijn.
Wat ik wel fijn vind, is dat de naam van het lakje in zwarte letters op het glazen flesjes staat. Niets nieuws, maar het oogt mooi omdat er verder niets op het flesje staat.
Wat me vervolgens opvalt is dat het een erg dun lakje is. Paniek! Een dun lakje + zo'n lichte kleur = trouble in paradise! M.a.w. ik verwachte een zeer slechte dekking. Wanneer ik aan het lakken ga, wordt mijn vermoeden bevestigd. Ik had maar liefst drie laagjes nodig om een dekkend effect te krijgen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wanneer dat het geval is haak ik af!
Het resultaat ziet er wel mooi uit, maar ik heb er echt te veel moeite moeten voor doen. Vervolgens ging hij ook onmiddellijk chippen en na één dag begon hij af te bladeren.

Afgaand op deze ene ervaring met Pieces nagellak, zal ik in de nabije toekomst geen nieuw lakje van Pieces kopen.

Hoe is jullie ervaring met Pieces nagellak? Is mijn horrorverhaal herkenbaar of zijn jullie tevreden over de lakjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie