maandag 20 juni 2011

OOTD: De 'extraterrestre' look

Natuurlijk kent iedereen E.T. (het ruimtewezentje uit de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 1982), maar waarom zou iemand nu een OOTD maken en daar E.T. bij betrkken? Je komt er onmiddellijk achter wanneer je verder leest! Mijn eerste OOTD (Outfit of the day), spannend!


Deze look draait allemaal om een eenvoudig T-shirt dat ik onlangs kocht. Een T-shirt met een print van (rarara) E.T.! Toen ik het zag, was ik onmiddellijk verkocht! Love it or hate it! (Waarom plaats ik overal uitroeptekens achter?!)
T-shirt: Madonna (ZEB)
Short: NafNaf
Oorringen: SIX

Mijn oorspronkelijke bedoeling was om een foto van de hele outfit te nemen, maar verschillende on-succesvolle pogingen, besloot ik het dan toch maar in stukjes te doen.

Wat vinden jullie van deze 'Extraterreste'-look? Do you love it or hate it? In beide gevallen hoor ik het graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie