woensdag 22 juni 2011

NOTD: Wicket Mind

Vandaag wil ik jullie d.m.v. een NOTD (Nail Of The Day) aan een lakje voorstellen dat ik onlangs herontdekt heb. 'Wicket Mind' van Sinful Colors is subtiel oud-roos lakje. Ik herinner me dat ik het een tijd links liet liggen omdat het niet fijn lakte. Toen ik het vandaag nog eens wou proberen, was ik aangenaam verrast. Zonder veel moeite verkreeg ik egaal gelakte nagels met een romantische tintje. Klik verder voor de NOTD in Wicket Mind!
Niet echt een NOTD met een speciaal 'wauw-effect' maar zo'n neutraal lakje heeft soms ook z'n charme. Of niet soms?
Sinful Colors is in Belgiƫ te koop bij Di.
Kunnen jullie Wicket Mind appreciƫren of mag het wat heviger?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie