vrijdag 17 juni 2011

Nagellak Remover

Aangezien ik gek ben op nagellak, is een goed nagellakremover echt onmisbaar. De laatste tijd wissel ik af tussen deze twee producten: Gemey Maybelline Dissolvant Express en de Milde Nagellakremover van Hema.  Beiden beloven een zachte werking, bevatten geen aceton, je krijgt twee maal 125ml en ze vallen ongeveer in dezelfde prijsklasse. Dat vraagt om een vergelijking!


Laten we beginnen met Dissolvant Express van Gemey Maybelline.
De verpakking ziet er leuk uit, roze doet het namelijk altijd goed bij mij. Alle nodige informatie staat duidelijk op het flesje vermeld. 
Wanneer je het flesje maak je onmiddellijk kennis met de (gebruikelijke) onaangename geur van nagellakremover. Niet onmiddellijk een pluspunt dus.
Wanneer we deze nagellakremover gebruiken hebben we onmiddellijk resultaat: de nagellak gaat onmiddellijk van de nagel. Goed gedaan Gemey Maybelline!
Wat ik wel merk, is dat mijn nagels (en nagelriemen) erg droog voelen nadat ik deze nagellakremover gebruikte. Opnieuw niet zo goed...
De exacte prijs van dit product kan ik niet meer vinden, maar wanneer ik ernaar google blijkt dat je voor 125 ml Gemey Maybelline Dissolvant Express tussen 3.50euro en 5.50 euro betaald.

Hoe zit het met de Milde Nagellakremover van Hema?
Het flesje is net zoals dat van Maybelline van plastiek en bevat alle nodige informatie. Niet luxueus dus, maar wel gebruiksvriendelijk.
Net zoals bij Maybelline worden we ook hier geconfronteerd met een sterke geur. Jammer!
De werking van het product is minder goed dan dat van Maybelline. Met de nagellakremover van Hema moet je een kleine inspanning leveren bij het verwijderen van nagellak. Dit is bij Maybelline niet het geval.
Nadat ik mijn nagellak er heb af gedaan, voelen mijn nagels normaal aan. Niet uitgedroogd ofzo, dit was bij Maybelline wel het geval.
Ik las in andere reviews dat er mensen waren die witte vlekken op hun vingers en nagels kregen na het gebruiken van de nagellak. Dit was bij mij niet het geval.
Voor 125 ml van de Hema Milde Nagellakremover betaal je tussen 0.80 euro en 2.00 euro (Opnieuw weet ik niet de exacte prijs meer. Sorry!)

Beiden hebben dus duidelijke voor en nadelen.
De nagellakremover van Gemey Maybelline werkt goed, maar lijkt mijn nagels uit te drogen. De nagellakremover van Hema daarentegen werkt minder goed, maar werkt wel verzorgend. Aangezien ik zeer broze nagels heb, kies ik toch voor de nagellakremover van Hema.

Wat verkiezen jullie? Een goede werking of een goede verzorging?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie