dinsdag 7 juni 2011

Multi Colour Blush by Essence

Multi Colour Blush by Essence - 20 fashionista - 2.79 euro
Omdat ik al een tijdje geen echte blush had (klik hier voor het bijhorende verhaal!) vond ik dat het tijd werd om een nieuwe leuke blush te kopen. Ik liet mijn oog vallen op deze multi colour blush van Essence. Ik ben helemaal voor roze en deze koste maar 2.79 euro, dus wat kon er misgaan?
De blush bestaat uit vijf verschillende kleuren, gaande van bruin tot lichtroze. Ik had gedacht de bruine/donkere tinten te gebruiken om te shapen, maar dat was dus niet mogelijk. Doordat de kleuren allemaal zo smal zijn, is het haast onmogelijk een kleur apart te gebruiken of apart aan te brengen met een kwast. Wanneer je deze blush gebruikt, gebruik je dus een mix van de kleuren.
De pigmentatie is in werkelijkheid gelukkig iets beter dan op deze foto (sorry!) maar de korreligheid die hier te zien is komt wel overeen met die van het product. Dit is heel jammer, vooral omdat het dan snel slordig wordt om te bewaren.

Ik ben niet meteen enthousiast over deze blush. Uiteraard was hij ook erg goedkoop, dus in verhouding valt het allemaal nog wel mee. 

Mochten jullie toch geïnteresseerd zijn in de multi colour blush van Essence, dan kan ik nog meegeven dat hij ook verkrijgbaar is in de kleur 'how cute is that?' een eerder bruingetinte blush.

Hebben jullie de multi colour blush van Essence al een geprobeerd? Viel het bij jullie ook eerder tegen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie