woensdag 29 juni 2011

Miss Piggy Reloaded

Catrice Ultimate Nail Lacquer - 480 Miss Piggy Reloaded - 2.49 euro
In dit shoplogje konden jullie het eerder al lezen: ik kocht eindelijk het befaamde lakje 'Miss Piggy Reloaded' van Catrice. Dit lakje stond al een tijdje op mijn wishlist, om de simple reden dat het eenvoudig, subtiel en schattig is. Meer info en foto's na de klik!
De verpakking op zich is niet zo speciaal: het standaard Catrice nagellakflesje. But that's fine :)
De naam van dit lakje vind ik echt geweldig 'Miss Piggy Reloaded'. Namen zijn sowieso aangenamer dan nummers, maar deze naam vind ik veruit de beste die ik al hoorde. Ook omdat hij duidelijk maakt dat je een roos lakje kan verwachten. Let's face it, sommige namen slaan echt nergens op!
Wat ik persoonlijk toch wel een minpunt vind, is dat het lakje zeer dun is. Het lakt wel OK, maar ik had zeker drie laagjes nodig eer ik een dekkend effect verkreeg. Jammer!

Het resultaat mag er best zijn vind ik. Ondanks het feit dat ik drie laagjes nodig had, ben best wel tevreden over dit lakje. Vooral de kleur vind ik to die for. Een lekker subtiel kleurtje voor wanneer je nagels bijvoorbeeld even op adem moeten komen. Ik hou namelijk niet echt van nude lakjes, maar 'Miss Piggy Reload' zorgt voor een gulden middenweg tussen nude en kleur. I like it!
Vervolgens blijft het lakje ook best wel lang en goed zitten. Na drie dagen begon hij pas te chippen!

Kan 'Miss Piggy Reloaded' jullie bekoren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie