woensdag 8 juni 2011

Lush lip scrub

Lush Lip Scrub - Bubble Gum - 9.25 euro
Een lip scrub van Lush. Ik had hem al op m'n wishlist staan, maar ik vond gewoon de tijd niet om hem te gaan kopen. Deze week wel dus! Ik koos voor de smaak/geur/kleur Bubble Gum, gewoon omdat die echt naar kauwgom ruikt :D Meer foto's en info krijg je te zien wanneer je verder klikt!
Een Franstalig etiket... Zo gaat dat nu eenmaal wanneer je langs gaat bij Lush in Brussel...

Such a pretty colour! 
Waarom scrubben?
Je lippen scrub je om dezelfde reden dat je de rest van je lichaam scrubt: om dode huidcellen te verwijderen.Wanneer je je lippen scrubt, verwijder je meteen ook alle losse velletjes. Dit zorgt ervoor dat je lippen opnieuw zacht zijn. Daarbij krijg je ook een mooier resultaat wanneer je je lippen een kleurtje geeft.

Hoe scrub je je lippen?
Je lippen scrubben is heel eenvoudig: je brengt een beetje (echt een heel klein beetje!) van de scrub aan op je lippen. Deze mogen gerust een beetje vochtig zijn. Vervolgens maak je draaiende bewegingen met je vinger. Dit doe je ongeveer een half minuutje. Vervolgens breng je een verzorgende lippenbalsem aan.
Het fijne aan deze lipscrub van Lush, is dat je hem gerust mag 'opeten'. Ik bedoel natuurlijk niet als snoepje ofzo, maar het kan geen kwaad wanneer je hem in je mond krijgt.

Voor dit potje betaalde ik 9.25 euro. Dit is niet meteen weinig, maar je krijgt dan ook echt een hele pot lip scrub! 
Hou je niet zo van dat 'Bubble Gum'-geurtje? Geen nood! De lip scrub bestaat ook nog in 'Mint Julips' en 'Sweet Lips'.

Wat is jullie favoriete lip scrub? Of hou je er niet van je lippen te scrubben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie