zondag 5 juni 2011

Light Purple Extreme Art


Een tijdje geleden kocht ik voor de tweede maal een Extreme Art Eyeliner van Gosh. Ik was van de eerste zeer tevreden, dus ik wou nu een ander kleurtje, 17 light purple. Deze lichte paarse kleur lijkt misschien subtiel, maar toch vind ik dat het erg opvalt wanneer je hem draagt. Meer info en foto's wanneer je verder klikt!

Van mijn eerst Extreme Art Liner, was ik zeer tevreden. Ik testte hem uitgebreid en maakte er zelf een luipaardlook mee. Maar deze keer was ik toch een beetje teleurgesteld. Ik weet niet waarom, maar ik heb echt moeite moeten doen om een mooi resultaat te krijgen. Het leek wel alsof het borsteltje me helemaal tegenwerkt. Heel raar, want dat is exact hetzelfde als die van mijn gouden kleur. Vorige keer vertelde ik jullie ook al dat het enorm veel moeite koste om hem weer af te doen, wel dit keer was nog eens zo erg :D


zonder flits
Omdat ik bang was dat het te fel ging worden hield ik het verder heel eenvoudig. Ik gebruikte hiervoor het 'You Rock'-palette van Essence. (Ik heb besloten het ding een nieuwe kans te geven).
Hebben jullie al zo'n Extreme Art Liner van Gosh geprobeerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie