maandag 6 juni 2011

Lavender Love!

Nailpolish by Gosh - Special Edition 001 Lavender Love - 6.99 euro
Opnieuw een nagellakje van Gosh! Dit keer gaat het om een lakje van de zomercollectie. Zoals je kan zien onderscheidt de verpakking zich van de ander Goshflesje door een leuke tekening. Het lakje heet 'Lavender Love' en aangezien ik nog opzoek was naar een mooi paars lakje, leek dit wel een mooie aankoop (hier klikken voor het shoplogje!). Wanneer je verder leest ontdek je dat dit lakje niet zo 'lavender' is als wordt beweerd!
Op het eerste zicht deed de kleur me denken aan 'UpInTheAir' van Catrice.
links: Lavender Lover - rechts:UpInTheAir
Het gebeurd wel vaker dat de kleur in het flesje niet overeen komt met de kleur op je nagels, dus ik was er nog steeds van overtuigd dat het om een lavendelkleurig lakje ging. Tot ik het flesje opdeed...
Dit keer toonde het flesje wel degelijk de waarheid: ik had (nog) een blauw lakje gekocht! Niet dat ik de kleur niet mooi vind, maar wanneer je een paarse kleur verwacht valt dit toch wel even tegen.

Over de kwaliteit valt niet te klagen. Zonder veel moeite en met één laagje krijg je een mooi egaal effect. Maar ik had niets anders verwacht, ik ben altijd heel tevreden van de lakjes van Gosh.
Ik moet dus concluderen dat ik wel tevreden ben over dit lakje, maar dat ik het alleen een hele andere naam had gegeven. 

Naast 'Lavender Love' zijn er ook nog 'Neon Baby', 'Groovy Grey' en 'Misty Mauve'. Misschien moet ik die laatste maar eens zoeken! :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie