donderdag 30 juni 2011

The June Muffin

Aan het eind van iedere maand toon ik jullie enkele van mijn favoriete producten van die maand. Mijn favorieten deze maand? Mayebelline, Sleek en The Body Shop! Meer info en foto's na de klik!


The Body Shop - Shimmering Dry Oil - 25 euro
Bij het voorstellen van mijn favorieten van deze maand, begin ik graag met deze Shimmering Dry Oil van The Body Shop. Waarom die favoriet is? Volgens mij is dit het ideaal product voor een mooi zomerse huid. De olie werkt hydraterend en de shimmers zorgen voor een mooie gezonde uitstraling.
Meer info over dit product lees je hier en hier!

Sleek Blush - Pixie Pink - 6.50 euro

Mijn tweede favoriete product deze maand is een blush van Sleek. Deze maand bestelde ik voor het eerst wat van Sleek (meer over deze aankoop lees je hier) en je kan gerust concluderen dat het een aangename kennismaking was! Ik bestelde deze blush bij BeautyByElke.
Meer info over dit product kan je hier lezen.

The One by One Mascara van Maybelline New York - Very Black
Tenslotte was deze mascara van Maybelline New York ook erg geliefd deze maand. Waarom dat zo is kan je hier lezen!

Wat waren jullie favoriete producten deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie