zaterdag 11 juni 2011

Huishoudelijke mededeling #00

Wie vandaag The Commercial Muffin verwachtte, moet ik teleurstellen. In deze rubriek wordt er ingezoomd op een opvallend reclamecampagne. Tot nu toe verscheen deze rubriek elke zaterdag, maar ik ben tot het besluit gekomen dit vanaf nu anders aan te pakken. Meer info na de klik!


Zelf vind ik The Commercial Muffin leuk om te schrijven. Er kruipt veel tijd in, maar het is interessant om het verhaal achter een bepaald reclame te weten te komen. Toen ik over laatst zat na te denken over deze rubriek, kwam ik tot de constatatie dat het beter is dat er slechts om de twee weken een Commercial Muffin verschijnt. Op deze manier wordt The Commercial Muffin afgewisseld met AAJKENDIE. AAJKENDIE is een rubriek waarbij vooral inspirerende foto's worden gepost. 
Verder zou ik het ook leuk vinden moesten jullie even laten weten wat jullie van The Commercial Muffin vinden. Vind je het interessant om te lezen of boeit het jullie helemaal niet? Let me know!

Volgende week staat alvast een Commercial Muffin gepland met in de hoofdrol Chance van Chanel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie