zaterdag 4 juni 2011

The Commercial Muffin: Mon Jasmin Noir by BVLGARI

Kirsten Dunst voor BVULGARI
Deze week hebben we het in 'The Commercial Muffin' over dit fantastische plaatje: Kirsten Dunst, een schattig beestje en een killer parfum 'Mon Jasmin Noir' (BVLGARI)Maar hoe zit dat nu eigenlijk met die leeuw? Cute ass hell (vind ik persoonlijk), maar vond Kirsten dat ook? Of kwam er toch het nodig gephotoshop aan te pas? Je komt het allemaal te weten wanneer je verder klikt!
Het product
BVLGARI, het Italiaanse luxemerk, houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van juwelen. Daarnaast houdt men zich ook nog eens bezig met het ontwikkelen van een lijn met skincare-producten, een hotelketen en parfums. BVLGARI bracht eerder al BVLGARI Men, Omnia en BVL II op de markt. Dit jaar stelt men ons graag voor aan 'Mon Jasmin Noir'.
'Mon Jasmin Noir' opent fris met een akkoord van gouden cederappel, die onmiddellijk plaats maakt voor de frisse tonen van een licht en fris meiklokje. Na deze eerste frisse noten, geeft iedereen zich over aan de charme en elegantie van de geur dankzij het hart van Arabische jasmijn in combinatie met winterjasmijn.
De geur wordt afgemaakt met sensueel en fluweelzachte tonen van kostbare hout akkoorden dankzij de ingrediƫnten kasjmierhout, cederhout en patchoeli.
Ook het flesjes ziet er erg luxueus uit. Maar wat verwacht je anders van BVLGARI?

The Commercial
Voor ik verder ga met te vertellen hoe het nu precies zit met die leeuw, moet ik iets opbiechten. Toen ik de reclamefoto's voor het eerst zag, dacht ik dat het om Nicole Kidman ging! Vraag me niet waarom, het zit zo in m'n hoofd. Het deed me een beetje denken aan de reclame van Shweppes :) Wanneer ik las dat het wel degelijk om Kirsten Dunst ging, moest ik toch twee keer kijken!
De commercial van 'Mon Jasmin Noir' straalt luxe uit, zoveel is zeker! Dunst is letterlijk overladen met juwelen (meer heeft ze immers niet om het lijf) en lijkt alleen maar oog te hebben voor haar parfum. Alsof dat nog niet genoeg is wordt ze ook nog eens bijgestaan door een gigantische leeuw. Aanvankelijke werd beweerd dat Kirsten effectief met een leeuw zou geposeerd hebben, maar later is toch gebleken dat er gephotoshoped is. 
Dit is de eerste maal dat Kirsten Dunst haar gezicht leent aan een reclamecampagne. Vorige jaar konden we een andere actrice bewonderen in de reclames van BVLGARI. Toen was Julianne Moore het gezicht van het luxemerk.

Hieronder zie je de commercial en krijg je een sneak peek achter de schermen.

bron: klik! klik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie