donderdag 2 juni 2011

Catrice - Lost in Mud

Nailpoish by Catrice - 220 Lost in Mud - 2.49 euro
Vandaag laat ik jullie een lakje zien waarvan ik hoopte dat het chocoladebruin zou zijn (Lees hier het shoppinglogje van dit lakje!). Een lakje in deze tint had ik nog niet, dus ik was ook zeer benieuwd hoe deze op mijn nagels zou zijn. Wanneer je verder leest kom je te weten of dit lakje van Catrice aan mijn verwachtingen voldeed!

Over het uiterlijk van dit lakje valt weinig te zeggen. Het is immers een standaard nagellak flesje zoals we dat van Catrice gewoon zijn. Helemaal niets mis mee als je het mij vraagt.
Wat onmiddellijk opvalt is dat het lakje vrij dun is. Ik verwacht dan ook onmiddellijk dat ik meerdere laagjes zal nodig hebben indien ik een dekkend effect wil bekomen.
Het borsteltje is opnieuw standaard, maar degelijk.

Wanneer ik begin te lakken wordt mijn vermoeden bevestigd: één laagje is niet dekkend. Twee laagjes lijken wel te volstaan, al zou een derde niet helemaal overbodig zijn.
Het lakken zelf verloopt redelijk vlot. Toch schrok ik toen ik plotseling een grote drup op mijn nagel zag. Ik was al bijna klaar toen ik moest constateren dat de nagellak echt heel dun en lopend was, maar echte problemen ondervond ik tijdens het lakken niet.
Over de kleur ben ik zeer tevreden. Ik had gehoopt op een chocoladebruine kleur en die heb ik gekregen. Echt een zomerse tint is dit niet, maar voor de herfst is het ideaal.

Conclusie: Ik hou van dit lakje :)

Houden jullie van bruine nagellak? Of houden jullie meer van felle kleurtjes?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie