maandag 27 juni 2011

Catrice Lip Designer

Catrice LipDesigner - 020 Soft Fushia - 2.49 euro
Zoals je in dit shoplogje konden lezen, kocht ik onlangs een LipDesinger van Catrice. Ik had er al enkele goeie dingen over gelezen, dus ik wou het zelf ook een keer proberen. Hoewel ik weinig felle rode of roze lippen draag leek dit opvallende kleurtje me toch erg leuk. Een mooie eerste stap naar felle lippen? Lees verder voor meer foto's en info!Het uiterlijk van deze LipDesigner is best wel OK. De kleur van de designer is dan ook meteen de kleur die je op je lippen kan verwachten. Handig als je het mij vraagt!
Langs het ene uiteinde van de designer bevindt zich een lippotlood. Langs het andere uiteinde een lippenseel. Opnieuw erg handig!


Deze kwast is, in tegenstelling tot wat ik verwachtte, erg zacht. Ik heb hem nog niet gebruikt (aangezien nog geen felle lipstick heb gedragen) maar mijn verwachtingen zijn hoog gespannen!Het lippotlood zelf doet het zeker niet slecht! De pigmentatie is op en top en het potlood is makkelijk te gebruiken.


Zo ziet het er dus uit op mijn lippen :) Ik bracht eerst een klein beetje lipbalsem aan voor ik met de LipDesigner aan de slag ging. Ik had zo'n gevoel dat ik anders droge lippen ging krijgen. Los daarvan mag het resultaat er best wel zijn vind ik. Je kan dit lippotlood gebruiken als basis wanneer je nog lipstick wil dragen, maar ik vind dat het zo ook wel mooi staat.
Ik heb mezelf uitgedaagd om zo boodschappen te doen. Ik vond het toch een beetje akelig, aangezien ik dus echt nooit felle lippen draag. Maar al bij al viel het nog mee. 

Conclussie: ik zou dit product zeker aanraden. Je krijgt een mooi lippotlood voor een (zeer) zacht prijsje!

Hebben jullie deze LipDesigner van Catrice al gebruikt? Doe je dat dan met of zonder lipstick erbij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie