woensdag 1 juni 2011

The Body Shop: Summer Night

Eerder deze week kondigde ik het hier al aan: gisteren was lanceerde The Body Shop haar Honey Bronze producten met een heuse Summer Night. Aangezien de Honey Bronze Shimmering Dry Oil op mijn wishlist stond en er die avond ook tot 25% korting werd beloofd, moest ik gewoon naar de Summer Night gaan. Wanneer je verder klikt, lees je hoe mijn bezoekje aan The Body Shop die avond verliep.


De 'Summer Night' ging door in zowat alle filialen van TBS. Tussen 17u00 en 20u00 kon je er kennis maken met de producten van de 'Honey Bronze'-lijn. Het thema van deze lijn is een mooie gebruinde huid met de hulp van honing. (Dat had je vast nooit geraden van een collectie met de naam 'Honey Bronze'!). Ik had al enkel goede dingen gelezen over de droge olie, dus die wou ik zeker zelf eens uitproberen.
Ik ging naar het filiaal in Aalst. Toen ik aankwam waren er helaas geen klanten in de winkel. Jammer, want de sfeer zat er wel in! We werden onthaald met een zomers drankje. De vriendelijke make-up artist liet weten dat we haar alles konden vragen en bood ons ook een make-over aan. Aan dat laatste had ik niet onmiddellijk nood (aangezien mijn gezicht nog onder de make-up zat en ik geen zin had om dat er allemaal af te doen), maar ik vertelde haar dat ik erg ge├»nteresseerd was in de Shimmering Dry Oil. Samen probeerden we het op mijn handpalm. Ze informeerde me over dit product en gaf ook gretig uitleg over de rest van de collectie. 
Aanschouw mijn aankopen!
Honey Bronze Shimmering Dry Oil  -  25 euro
Ik ben echt zo blij hiermee! Het flesje opzich ziet er al fantastisch uit! Meer foto's en een review volgen!

Honey Bronze Lip Nectar - Honeybunch - 14 euro
Een lipglosje uit de collectie. Het schijnt eerder een transparant-glosje te zijn, maar ik ben toch benieuwd!

Radiant Highlighter - 13.50 euro
Niet uit de 'Honey Bronze'-lijn, maar gewoon iets wat eens wou uittesten, een vloeibare highlighter.

Omdat we die avond langskwamen kregen we 25% korting op het totaal bedrag. Daarnaast kregen we ook nog een klein cadeautje!
cadeautje: toiletzakje + Lotion (Cocoa Butter)
Ik ben heel blij met al deze producten en vond het ook een prettige avond. We werden warm onthaald en kregen raad op maat. Het is echt jammer dat niet meer mensen op dit aanbod ingaan, want het is echt de moeite waard. Misschien zijn er ook niet genoeg mensen op de hoogte? Of lag het aan mij en waren er op andere plaatsen meer aanwezigen? Wat denken jullie?

 De volgende VIP-night zal doorgaan op woensdag 15 juni 2011. Deze keer is de aanleiding het vijfendertigjarig bestaan van The Body Shop. Aanwezigen krijgen ook een goodiebag, dus vooraf inschrijven is noodzakelijk!

In dit artikel vind je nogmaals het overzicht van de 'Honey Bronze'-lijn. Daarnaast zit er ook nog een Honey Bronz Brilliance Powder in de collectie. Die vergat ik eerder te vermelden!

Welke producten van de 'Honey Bronz'-lijn staan op jullie wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie