dinsdag 14 juni 2011

The Body Shop Radiant Highlighter

The Body Shop Radiant Highlighter - 13.50 euro
Ken je dat, zo van die periodes waarin je een product herontdekt? Ik herontdek momenteel 'de highlighter'. Plotseling wil ik ze in alle vormen en alle soorten van alle merken, geen idee waarom :) Zo kwam ik dus ook bij deze highlighter van The Body Shop. Het is een highlighter in crèmevorm met een subtiele shimmer erin. Lees snel verder en kom te weten wat ik ervan vind!
Eerst wil ik het even hebben over het nut van een highlighter. Wanneer beauty nog nieuw is voor jou, kan ik me best voorstellen dat je niet goed weet waarover dit artikel nu precies gaat. (Indien je dit wel weet, kan je deze eerste regeltjes gerust overslaan!)

Een highlighter wordt gebruikt om bepaalde delen van het gezicht te doen 'oplichten'. Je kan highlighter aanbrengen onder je ogen, boven en op je jukbeenderen, op je voorhoofd (tussen je ogen),... Wees voorzichtig en overdrijf hier zeker niet in! Je wil er niet 'te stralend' uitzien, dat is niet natuurlijk. Zelf breng ik enkel highlighter aan op en boven mijn jukbeenderen en onder mijn ogen.
De highlighter waar ik het vandaag over heb is een crème, maar uiteraard bestaan er ook highlighters in poedervorm. Ik breng mijn highlighter aan, nadat ik mijn foudation aanbracht en voordat ik mijn blush aanbreng.
En dan nu over naar de highlighter van deze week :D

De verpakking is niet echt speciaal: een plastiek tube met zilverkleurige afwerking en dop. De rest van de verpakking is transparant, wat het dan weer interessant maakt om te zien hoever je het product al opgebruikte. Niet echt luxueus, gewoon gebruiksvriendelijk. Moet kunnen!Uit bovenstaande foto's kan je in elk geval al één ding afleiden: je hebt echt niet veel nodig om een goed resultaat te hebben! In tegendeel: wanneer je teveel gebruikt, krijg je een 'wit' effect. Dan zie je er eerder bleek uit en is er van 'een gezonde gloed' niets te zien.

Ik gebruik dit product nu een goeie week en voorlopig blijft deze Radiant Highlighter van The Body Shop ook in mijn dagelijkse routine zitten.

Ik ben benieuwd naar de highlighter die momenteel in jullie dagelijkse routine zit! Natuurlijk hoor ik ook graag of jullie al ervaringen hebben met deze van The Body Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie