donderdag 9 juni 2011

The Body Shop Honey Bronze

Eerder konden jullie hier en hier mijn enthousiasme over de nieuwe lijn van The Body Shop al lezen. De Honey Bronze collectie staat in het teken van honing en zomer. Amazing right?! Toch nog niet helemaal overtuigd? Lees dan zeker verder!


Ik begin graag met de Honey Bronze Shimmering Dry Oil. Deze stond onmiddellijk op mijn wishlist!


De verpakking van dit product oogt heel mooi en luxueus. Het flesje is vervaardigd uit glas, wat ik zelf altijd fijner vind dan een plastiek verpakking.
Het product zelf wordt omschrijven als een droge olie, maar zelf vond ik het niet echt 'droog'. Ik moet toegeven dat ze veel minder vet is dan een gewone olie, maar toch laat ze een vettig spoor(tje) na. Op de foto is de schimmer die beloofd wordt wel goed te zien. Wanneer je de olie open smeert geeft dit een subtiel, effect aan je huid. I like!
Tijdens mijn aankoop van de Honey Bronze Shimmering Dry Oil, vertelde de verkoopster me om altijd goed te schudden voor ik ging smeren. Wanneer de olie een lange tijd stil staat, komt de olie namelijk bovendrijven, en zinken de glitters naar onderen. 
Bijschrift toevoegen
Dit is hoe het product er na een weekje uitziet. Ja ik heb al flink gesmeerd! Je kan de olie eenvoudig gebruiken na het douchen, dus er ik heb dan ook absoluut geen excuus om dit niet te doen :D

Naast de Shimmering Dry Oil, kocht ik ook nog een lip nectar (een glossje dus).


Ik kocht een lip nectar in de kleur Honeybunch. Wanneer ik enkel op de verpakking afging, verwachte ik een glossje met een oranje finish, maar ik had eerder al gelezen dat deze eerder transparant waren. Spannend!
De lip nectar zit een tube. Zelf ben ik meer voor glossjes met een applicator, maar echt storend vind ik dit niet.
En toen ging ik aan de slag... Verrassing! Dit glossjes is echt alles behalve transparant. Toen ik hem de eerste maal opdeed, was het net alsof ik één of andere rode/oranje saus op mijn lippen had. Ik dacht 'Ik breng hem onmiddellijk dik aan, dan zie ik het effect goed.' (What was I thinking?) Nadat ik mezelf gefatsoeneerd had, was dit het resultaat...
Op deze foto is het misschien niet zo duidelijk, maar mijn lippen kregen er wel degelijk een oranje gloed door. Ook met deze aankoop ben ik zeer blij, ik krijg er een instant zomer gevoel van :D
Deze lip nectar is ook verkrijgbaar in de kleur HoneyComb.

Dit zijn de twee producten die ik uit de Honey Bronze collectie van The Body Shop kocht. Uiteraard vond ik alles leuk, maar dat kan mijn budget niet hebben op dit moment!

Hebben jullie al producten uit de Honey Bronze collectie aangekocht? Of staan deze producten voorlopig nog op je wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie