donderdag 23 juni 2011

The Body Shop: Deep Sleep

Photobucket
Deep Sleep Dreamy Pillow and Body Mist - The Body Shop - prijs onbekend?
Het zijn weer drukke tijden: eergisteren zocht ik een stageplaats voor volgend jaar, gisteren bezocht ik het nieuwe schoolgebouw en vandaag kom ik mijn resultaten te weten. Spannend! Zulke dagen vragen dan ook om voldoende nachtrust. Helaas is dit een probleem voor mij: ik val niet snel in slaap, lig lang te woelen en wanneer ik dan toch in slaap val, word ik meerdere malen per nacht opnieuw wakker. Gelukkig dacht The Body Shop aan Sleeping Beauties onder ons die moeilijk in dromenland geraken. 'Deep Sleep' is een lijn speciaal ontwikkeld om te kalmeren en helpt dus ook bij het slapen.
De lijn 'Deep Sleep' bestaat uit badolie, douche gel, etherische olie, body butter en pillow&body mist. Zelf ben ik ondertussen al aan mijn tweede flesje pillow&body mist bezig. Waarom? Dat lees je na de klik!
Toen ik dit product enkele jaren geleden voor het eerst in de winkel zag, stond ik er eerder sceptisch tegenover. Hoe kan je nu van zo'n eenvoudig product beter slapen? Ik besloot de proef op de som te nemen en het gewoon eens te proberen.
Photobucket
De verpakking is niet onmiddellijk speciaal, gewoon een flesje met een verstuiver. Simpel en eenvoudig, het oogt niet meteen luxueus, maar dat hoeft voor mij ook niet bij zo'n product. Alle ingrediënten zijn duidelijke aangegeven en het product is makkelijk te gebruiken.
Photobucket
Vervolgens is er de geur van het product. Heaven! Althans dat vind ik. Mijn vriend is er niet helemaal voor te vinden, maar mijn moeder vind het wel iets hebben. Wat zorgt dan voor deze specifieke geur? Kamille uiteraard. Kamille heeft namelijk een kalmerend effect en is daardoor dus een essentieel element van dit product. Jujube dadel zorgt voor een diepere slaap. Geranium zorgt ervoor dat je met een gelukkig gevoel in slaap valt en patchouli zorgt voor innerlijke rust. Persoonlijk vind ik dat de patchouli sterk aanwezig is. De geur heeft ook iets weg van een sinaasappel.
Photobucket
Hoe gebruik je de Deep Sleep Dreamy Pillow and Body Mist nu eigenlijk? Vlak voor ik ga slapen spuit ik eenmaal op mijn twee hoofdkussens en een derde maal in de lucht. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Indien je niet van de geur houdt, volstaat het dat je eenmaal spuit.
En tenslotte, de hamvraag, werkt het nu echt?
Mijn antwoord: JA het werkt! Sinds ik dit gebruik word ik rustiger wanneer ik wil slapen en val ik dus ook sneller in slaap. Bij veelvuldig gebruik creëert een bepaalde sfeer die je met slapen en relaxeren gaat associëren. Ik neem deze spray dan ook graag mee op reis om 's avonds toch een beetje het gevoel van 'mijn bed' te creëren.
Mijn besluit: met de Deep Sleep Dreamy Pillow and Body Mist ben je onmiddellijk klaar voor je schoonheidsslaapje! Gedaan met schaapjes tellen dames!

Lijkt het iets voor jou of slapen je nu al als een roosje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie