woensdag 1 juni 2011

BlueBerryMuffins at Tiffany's!

Ik liet het eerder deze week al op twitter weten: ik ondernam een poging om bluberrymuffins te bakken! Omdat ik jullie graag laat zien hoe dit verliep en vooral wat het resultaat is, leek het me leuk enkele foto's te posten. Wanneer je verder klikt kom je ook meer te weten over recept!


Ik ben niet onmiddellijk een keukenprinses, maar toch probeer ik af en toe wel eens iets. Dit keer zou ik proberen blueberrymuffins te maken. Hiervoor gebruikte ik een recept van het één-programma 'Dagelijkse Kost'. (Voor de Nederlanders onder ons: 'Dagelijkse Kost' is een kookprogramma met Jeroen Meus op de Vlaamse zender 'één'.) Klik hier voor het recept van deze muffins.
De muffins voor  ze de oven in gaan! Spannend!
Net uit de oven! Ze roken echt heerlijk!

Ja dat ziet er allemaal heel lekker uit (vind ik)! Maar hoe smaakten de muffins nu? Ik ben best blij met het resultaat! De buitenzijde is lichtjes krokant, terwijl de binnenkant lekker zacht is! Wanneer ik dit recept nog eens gebruik, zal ik wel meer suiker toevoegen aan het deeg. Het mag namelijk nog een klein beetje zoeter. Niet goed voor de lijn uiteraard! Maar ja, af en toe kan dit geen kwaad natuurlijk :D

Maken jullie vaak muffins of andere gebakjes klaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie