zaterdag 4 juni 2011

Bestelling: Beauty By Elke

Vorige week plaatse ik voor het eerst een bestelling bij een webshop. Het enige wat ik ooit via internet kocht was een boek (dat ik eigenlijk nooit helemaal uitlas), maar nu waagde ik me dus aan iets helemaal anders. Ik wou heel graag enkele producten van Sleek proberen, omdat ze er echt heel mooi uitzagen en ik er al veel goeds over gelezen had. Maar aangezien Sleek vooral online te verkrijgen is, had ik nog niet de kans gehad iets te proberen. Ik ging op zoek naar Belgische webshop (dan ging de verzending sneller) en kwam zo bij Beauty by Elke uit. Ik had al vaker over Elke's webshop gelezen (niets dan lof) dus ik mijn beslissing was snel gemaakt. Foto's en meer na de klik!


De webshop van Elke is zeer overzichtelijk en biedt voldoende informatie over de verzending, betaling en de producten. Heel gebruiksvriendelijk dus. Uit het ruime keuzeaanbod, selecteerde ik twee producten van Sleek. Een blush (Pixie Pink) en een palette (Chaos).
Ik betaalde mijn bestelling zondagavond, dus ik vermoed dat deze maandag bij Elke is aangekomen. Vrijdag ontving ik dan mijn pakketje. 'Dat is bijna een hele week! Da's wel lang!' hoor ik je denken. Maar aangezien donderdag een feestdag was en de post dan niet werkte in Belgiƫ, valt het dus wel degelijk goed mee.

Alles mooi verpakt!
Een persoonlijke boodschap. Eenvoudig, maar altijd leuk om te lezen.
Goed verpakt in bubbeltjesplastiek
Chaos Palette!
Op dit moment werd ik al verliefd op Sleek :D
Bijschrift toevoegen

Sleek Blush - Pixie Pink - 6.50 euro

Sleek Chaos Pallete - 7.25 euro
Deze prijzen zijn standaard voor deze producten. De verzendingskosten werden ook minimaal gehouden, waardoor dit best wel een budgetkoopje was. 
Ook al zijn deze producten niet nieuw in het assortiment en zijn ze al zovele malen gereviewd, toch zal je hier binnenkort nog een stukje over lezen. Ik hou er namelijk van al mijn ervaringen met jullie te delen :)

Bestelden jullie al iets bij Beauty by Elke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie