donderdag 19 mei 2011

XXXL Shine Lipgloss: True Love!


Vorige week konden jullie in dit shoplogje lezen dat ik een nieuwe lipgloss van Essence kocht.
Ik reviewde eerder al een XXXL Shine Lipgloss van Essence die je hier kan lezen. Deze keer ga ik dus geen uitgebreid verslagje meer maken, al moet ik toegeven dat die revieuw toen heel beknopt was, aangezien het één van mijn eerste posts was! :) Toch wil ik jullie vandaag enkele foto's en een swatch tonen van 'True Love', dus kijk zeker verder!


Standaard sponsen applicator
A blury swatch!
Ik ben normaal niet zo voor felle rode lippen, maar het kleurtje leek me zo leuk dat ik het toch wel eens wou proberen. Ik vind het best OK! Het was mijn omgeving ook onmiddellijk opgevallen dat ik de lipgloss droeg. 'Hey, je hebt iets leuk op je lippen!' 'Oei is het te fel?' vroeg ik dan. 'Neen neen, het is heel leuk!' (En dit klonk gemeend!) True love ruikt trouwens opvallend naar frambozen vind ik, leuk!
It's a keeper!Probeerden jullie ondertussen de XXXL Shine Lipgloss van Essence al uit?

Zoals ik eerder in dit shoplogje al melde, kan ik niets meer zeggen over de prijs van dit product. Ik ben namelijk mijn rekeningetje kwijt gespeeld! Aangezien Essence een budgetmerk is, denk ik niet dat deze lipgloss heel veel koste! Essence is dan ook gewoon te verkrijgen bij Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie