dinsdag 10 mei 2011

Van bronzer naar oogschaduw

Park Avenue Bronzer
Eerder konden jullie hier al lezen dat ik bepaalde producten wel eens durf te gebruiken voor andere zaken dan waarvoor ze bedoelt zijn. Toen ik onlangs aan het opruimen was stootte ik op deze bronzer van Park Avenue. Deze teint was veel te donker (lees: oranje) voor mijn gezicht, dus besloot ik hem een nieuw leven te geven als oogschaduw. Lees verder voor meer foto's en info!
Op bovenstaande foto is de kleur van het poeder goed te zien. Ik vraag me dan ook echt af waarom ik deze kocht, want er is no way dat dit kleur ooit bij mijn teint past. 
De pigmentatie van dit product is immers uitstekend, dus het zou zonde zijn om het zomaar weg te doen. Na wat experimenteren kwam ik op het idee om hem aan mijn oogleden te doen. Ziehier het resultaat!
bronzer-oogschaduw zonder eyeliner en mascara
Deze kleur is ideaal voor een natuurlijke look, ik draag hem dan ook dagelijks om naar school te gaan. Hij valt niet heel erg op, maar toch geeft hij dat kleine extraatje aan je ogen. Wanneer je dit combineert met een donkere (fijne) eyeliner en wat mascara, bekom je een originele look. Draagbaar en ideaal voor de zomer!

Wat vinden jullie van dit idee?

3 opmerkingen:

 1. Super mooi gedaan! & vooral handig.

  ninajj.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk idee! Leuk bedacht. Handig dat je één product voor meerdere doeleinden kan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel erg leuk uit ! & verzonnen. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie