zondag 1 mei 2011

Summer Beauty: bruinen & verstevigen!

Nivea Summer Beauty
Eerder deze week had ik het hier al over de eerste zonnestralen die kennis maakten met onze benen. Nu is het zo dat die benen vaak nog erg bleek zijn. Je kan dan onder de zonnebank gaan, maar dat is uiteraard niet zo goed voor de huid. Vervolgens zijn er ook nog talloze zelfbruiners, maar daarmee krijg je vaak een ander resultaat dan je werkelijk verwacht: te donker, te licht, te veel strepen,... Zelf gebruik ik dan ook niet echt een zelfbruiner, maar een hydraterende lotion die ook nog eens verstevigd en een lichtbruinend effect heeft. Vandaag vertel ik jullie waarom deze lotion tot mijn favorieten behoort. Meet my Nivea Summer Beauty!


  • De meeste zelfbruiners zijn zeer agressief. Je smeert ze eenmaal en de volgende dag zie je eruit alsof je uit een chocoladebad komt. Deze zelfbruiner werkt eerder langzaam: je brengt hem enkele dagen na elkaar aan (persoonlijk doe ik het om de twee dagen) en na een vijftal dagen zie je het resultaat.
Nivea Summer Beauty : resultaat na 5 dagen

  • Doordat de lotion eerder langzaam werkt, heb je ook niet zo'n strepen of donkere vlekken. Het is uiteraard aan te raden voor de behandeling grondig te scrubben. Op deze manier begin je al met een goede basis voor een egale gebruinde huid. 
  • Zelf vind ik dat Nivea Summer Beauty lekker ruikt, maar wanneer ik hem opdoe, klaagt mijn moeder vaak dat hij een beetje 'stinkt'. Dit is dus iets persoonlijk, maar daarom doe ik hem enkel op voor ik ga slapen. Zo kan je ook geen vlekken maken op je kledij ofzo.
  • De lotion hoort ook hydraterend te zijn en dat is hij zeker! Hij is ook nogal vloeiend, waardoor je er echt niet veel van nodig hebt.
  • De verpakking belooft ook nog versteviging, maar daar kan ik niet zoveel van zeggen. Daarvan heb ik niets gemerkt, maar ik heb er niet zo'n nood aan ook.
  • Iets wat wel in het nadeel van de Nivea Summer Beauty speelt, is dat hij soms wel vlekken op kledij achterlaat. Zoals ik eerder al zei is het dan ook geen slecht idee om hem enkel te smeren voor je naar bed gaat. 

Gebruiken jullie vaak zelfbruinende producten? Of heb je je huid liever puur natuur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie