zondag 8 mei 2011

Shoppinglogje: Catrice en Hema

Gisteren ging ik 'snel' even naar de stad. Ik ging dan ook 'snel' even bij Kruidvat en Hema langs. Hier kocht ik enkele leuke spulleltjes waaronder een lipgloss van LE Enter Wonderland en het 'Never Let Me Go! palette' (beiden van Catrice). Kijken verder voor meer foto's van mijn nieuwe aanwinsten!


Mijn eerste stop was Kruidvat. Ik liet me onderdompelen in al wat Catrice me te bieden had en slaagde er uiteindelijk toch in om slechts met een kleine selectie van al dat goede naar buiten te wandelen.
Nailpolish by Catrice: 510 Bye, Bye Birdy! - 530 Up In The Air! - 2.49 euro/stuk
Wie m'n blog al een tijdje leest, weet al dat ik op zoek ben naar een mooi blauw en geel lakje. In mijn zoektocht naar the perfect colour, kwam ik dan ook deze twee mooie kleurtjes van Catrice tegen. Ik ben er heel benieuwd naar, dus er volgen zeker nog reviews!
Catrice LE Enter Wonderland Sparkling Lip Gloss - C20 Snow White's Lips - 3.75 euro
Een lipgloss in een fleurig kleurtje kan nooit kwaad en ik had al het één en ander gelezen over de Enter Wonderland editie van Catrice, dat ik er zelf ook wel wat van wou kopen. Bij deze: missie volbracht!
Catrice Eyeshadow Palette 040 Never Let Me Go! - 4.49 euro
Dit palette bevat enkele tinten die ideaal zijn voor een dagelijkse neutrale look. De pigmentatie van Catrice is meestal heel goed (vind ik zelf), dus ik ben benieuwd of het voor 'Never Let Me Go!' ook zo is. 

Vervolgens ging ik nog 'even' lang bij Hema. Hier kocht ik vooral producten om make-up aan te brengen.
Make-up sponge 65mm - 1.25 euro (per twee)
Altijd handig, eenvoudige make-up sponsje. Voor zo'n prijsje kan je ze dan ook niet laten liggen!
Make-up kwasten Hema
Van boven naar onder:
 • Oogschaduw borsel + applicator (twee zijden)  4.25 euro
 • Eyeshadow brush 4.25 euro
 • Eyeshadow brush 2.95 euro
 • Eyeliner brush 2.95 euro
De roze oogschadowkwast kocht ik al eerder, maar ik vond hem zo fijn dat het geen kwaad kan om een tweede te kopen. Tenslotte zijn ze toch erg goedkoop.
De zwarte oogschaduwkwast is iets dikker en ronder dan de roze, vandaar dat ik deze ook meenam.

Zo, dat was het dan, een overzichtje van mijn koopjes. Hebben jullie al ervaring met één van deze producten?

5 opmerkingen:

 1. De roze oogschaduwkwast van de Hema heb ik ook, heel fijn kwastje, zeker voor zijn prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De oogschaduwkwastjes zijn erg fijn voor de prijs! (: Over never let me go heb ik niet zo'n enthousiaste reviews gelezen helaas, terwijl de andere quattro's van Catrice wel goed gepigmenteerd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Joyce:
  Never Let Me Go viel me inderdaad een beetje tegen. Later deze week komt er nog een review over, dus dan kan je meteen lezen wat ik er van vond.
  Bedankt voor de reactie overigens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb juist dezelfde nagellakjes gekocht, die kleurtjes zijn echt prachtig!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie