vrijdag 6 mei 2011

Review: Yellow Bombay by Gosh

Gosh Nailpolish - Yellow Bombay - 3.50 euro
Zoals jullie hier in dit shoplogje konden lezen, kocht ik een tijdje geleden een gele nagellak van Gosh. Ik was opzoek naar een geel lakje, dus ik was blij toen ik deze mooie gele kleur vond. Lees snel verder en kom te weten wat ik er van vond!

Zoals we van Gosh gewoon zijn, is ook dit lakje erg gebruiksvriendelijk. De verpakking is strak en eenvoudig en het borsteltje leuk om mee te werken. 
Het lakje zelf is niet gewoon geel, maar het bevat kleine shimmertjes. Yellow Bombay heeft een goede structuur: niet te dik, niet te lopend, trekt geen strepen,... Helaas dekt hij ook niet perfect, waardoor een tweede laagje een absolute must is. Het probleem hierbij is dat de shimmertjes van het eerste laagje een korrelig effect geven bij het tweede laagje. Dit is voor mij een minpunt.
Verder kreeg ook zeer uiteenlopende reactie op deze gele nagellak. Mijn moeder vind hem echt lelijk, maar mijn vriendinnen vinden hem wel erg leuk. I guess it's an age-thing
Conclussie: Ik vind de kleur prachtig, maar het is jammer dat hij niet goed dekt. It's up to you!

2 opmerkingen:

  1. @ Nina J.:
    Inderdaad erg jammer! Ik zet mijn zoektocht naar een mooi geel nagellakje verder :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie