donderdag 12 mei 2011

Review: UpInTheAir by Catrice

Nailpolish by Catrice - UpInTheAir - 2.49 euro
Eerder konden jullie in dit shoplogje al lezen dat ik dacht mijn perfect blauwe lakje te hebben gevonden. Het gaat hier om de kleur UpInTheAir van Catrice. Ik kan al verklappen dat dit lakje inderdaad aardig in de buurt komt! Wil je weten waarom, lees dan zeker verder!
 De flesjes van Catrice zijn niet speciaal, zeer eenvoudig eigenlijk. Toch houdt ik wel van het design van deze ronde flesjes (ze doen me ook denken aan de flesjes nagellak van Gosh).
Wanneer ik het flesjes opdraai en de textuur van de lak en het borsteltje bekijk, kom ik voor geen onverwachte verassingen te staan. Het is geen hele dikke of dunne lak, maar het ziet er uit zoals een goed lakje er hoort uit te zien. Ook het borsteltje ziet er goed uit. Niet te lang, te kort, te dik, te dun. Kortom, het lakje ziet er zeer uitnodigend en gebruiksvriendelijk uit.
Op het flesjes hangt een sticker die je vertelt dat je best twee lagen gebruikt voor een dekkend effect, dus wanneer ik ging lakken, verwachte ik ook een niet-dekkend effect. Guess what: ik vond het lakje perfect dekken met één laagje! Nu is het wel zo dat ik onlangs een revieuw van het lakje las op een andere blog. Daar werden wel twee laagjes gebruikt. Volgens mij is het dus ook afhankelijk van welke basecoat je gebruikt.
Ik vond het aangenaam lakken met UpInTheAir en kreeg moeiteloos een perfect resultaat. Ik ben nu helemaal in love met het kleur en zoek voortaan ook niet meer verder naar the perfect blue. (Wat niet wil zeggen dat ik helemaal geen blauwe nagellakjes meer ga kopen natuurlijk! :D)

Hebben jullie al enige ervaring met dit lakje? Of is dit soort blauwe helemaal niets voor jullie?

1 opmerking:

  1. Leuke blog heb je! Wij volgen je al! (:
    kom ook een keer bij ons kijken

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie