woensdag 11 mei 2011

Review + swatch : Catrice Enter Wonderland Sparkling Lip Gloss

Catrice LE Enter Wonderland Sparkling Lip Gloss- C20 Snow White's Lips - 3.75 euro
Je hebt er vast al het één en ander over gelezen: de LE Enter Wonderland van Catrice. Vrolijke kleurtjes, betoverende namen en magische verpakkingen. Zelf had ik nog geen product uit deze collectie, maar deze lipgloss stond wel op m'n verlanglijstje. Toen ik hem vorige week zag liggen, aarzelde ik geen seconde. Als je verder leest zie je hoe hij eruit ziet op je lippen en waarom ik nog geen spijt heb van mijn aankoop!
De verpakkingen van de Enter Wonderland editie van Catrice zijn allemaal heel fijn. Het is net alsof je make-up wordt aangevallen door een troep vlinders ofzo. (Wanneer ik dit nalees klinkt het heel gevaarlijk en fout, maar ik bedoel het wel degelijk op een sprookjesachtige manier!)
sfeerbeeld LE Enter Wonderland
Deze lipgloss is een mooi voorbeeld: he looks wonderfull!

De applicator is hetzelfde als bij de gewone lipglossjes van Catrice. Het is een soort sponsje/borsteltje dat een klein beetje gebogen staat, zodat je lipgloss makkelijk aan te brengen is.
Bij het proberen van deze lipgloss deed ik iets wat ik anders nooit doe: ik rook er aan. Oké het is niet zo gek om aan make-up te reuken, de geur van een product kan soms heel belangrijk zijn. Toch doe ik het meestal niet met lipgloss (Hoe zit dat bij jullie: ruiken jullie aan lipgloss?), maar deze keer dus wel. Surprise: it smells so sweet! (Hij ruikt echt zoet!) Uiteraard is dit niet echt belangrijk, ik geef het maar even mee.
Genoeg gezever (ik weet niet hoe dit in het Nederlands wordt gezegd. Genoeg gezeik ofzo?) jullie willen uiteraard zien wat deze lipgloss met je lippen doet!
De kleur 02 Pink Show is eerder transparant, maar toch vind ik dat hij mijn lippen een roze tint geeft. Niet overdreven ofzo, gewoon frisse roze lippen. Persoonlijk vind ik dat het nog iets meer mocht geweest zijn, maar het resultaat is lang niet slecht.  De sparkling lip gloss plakt ook helemaal niet ofzo. Wat de kwaliteit betreft is hij dus te vergelijken met de gewone glossjes van Catrice.

Dit gezegd zijnde heb ik dus twee vragen jullie:
Welke producten van Catrice LE Enter Wonderland  hebben jullie en wat vinden jullie ervan?
Ruiken jullie wel eens aan lipgloss en speelt de geur dan ook mee bij het al dan niet aankopen van de lipgloss?

Let me know!

2 opmerkingen:

  1. Geur is heeeeel belangrijk. Sommige zijn zo zoet dat ik bang ben dat zelfs mijn tanden er spontaan uitvallen. Dan koop ik ze dus niet!

    Leuke post!!

    ninajj.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke wet look lipgloss! Ik heb het lila lakje gekocht van deze LE x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie