dinsdag 3 mei 2011

Review: Nailpolish by Sinful Colors

Nailpolish Sinful Colors - 3.95 euro
Vorige week had ik het in een shoppinglog over nagellakjes van Sinful Colors. Ondertussen heb ik deze lakjes geprobeerd en gekeurd. Ik vertelde jullie toen ook al dat ik de kleuren heel leuk vond, maar er is er eentje dat er voor mij uitsprong. Lees snel verder and find out all about it!Nailpolish by Sinful Colors 'Paradise'
Aangezien ik op zoek was naar een nagellak in een (lichte) blauwe kleur, was deze dan ook de eerste die ik probeerde. Aanvankelijk viel dit lakje een beetje tegen: ik had het gevoel dat ik echt moeite moest doen om een mooie egale kleur te verkrijgen en hij trok strepen. Een tweede laagje is ook een must indien je een goede dekking wenst. De kleur vind ik nog steeds erg mooi. Ik zou hem beschrijven als 'smurfenblauw' (dit komt niet erg 'professioneel' over, maar zou snappen jullie toch wat ik bedoel).

Nailpolish by Sinful Colors 'Flirting Nails'
Dit lakje is een stuk makkelijker om mee te werken: het trekt geen strepen en heeft onmiddellijk een egaal effect. Toch vergt het een tweede laagje voor een goede dekking. Ondanks het gebruiksgemak ben ik hier wel ontgoocheld over de kleur. Deze had voor mij iets intenser mogen zijn, want hij valt echt heel bleek uit! Ideaal voor wie het graag subtiel houdt.

Nailpolish by Sinful Colors 'Timbelberry'
Deze laatste kleur is absoluut mijn favoriet! Op de foto ziet het er 'gewoon' rood uit, maar in real life is het eerder koraalrood. That's hot! Hij is het ook het eenvoudigst om te gebruiken: hij trekt geen strepen en heeft genoeg aan één laagje.

Deze mini-lakjes hebben een kort borsteltje (een kort steeltje bedoel ik dan), wat ik persoonlijk makkelijker vind om te lakken. Eerder kocht ik al een 'gewoon' potje, maar daarvan was ik helemaal niet tevreden (het was echt een boeltje om je nagels te lakken!). Conclussie: die lakjes zijn best 'ok', maar niet 'wauw'.

Hebben jullie enige ervaring met lakjes van Sinful Colors? Tell me all about it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie