vrijdag 13 mei 2011

Review + look: Never Let Me Go by Catrice

Absolute Eye Colour Quattro by Catrice - 040 Never Let Me Go - 4.49 euro
Deze quattro zag je waarschijnlijk al enkele malen voorbij komen op andere blogs, maar toch wou ik Never Let Me Go zelf ook testen. Ik heb enkele mono's van Catrice waarbij ik zeer tevreden ben over de pigmentatie. Mijn verwachten liggen dus zeer hoog! Benieuwd of dit product aan deze verwachtingen voldoet, lees dan zeker verder!

De verpakking is helemaal doorzichtig, wat handig is wanneer je hem aan je verzameling oogschaduws toevoegd. Zo zie je immers onmiddellijk wat er in zit. Los daarvan oogt het heel mooi en strak. Het doosje sluit goed af en is ook makkelijk te openen. So far, so good.
Zoals je kan zien bestaat Never Let Me Go uit vier kleuren die ideaal zijn voor een draagbare bruingetinte look. Links boven hebben we een champagnekleurtje, daar naast een peachy kleur. Links onder zie je een taupe kleur en daarnaast een donkere bruine tint. Elk kleurtje is ook voorzien van een kleine dosis glitters.
Voor deze look ging ik eerst aan de slag met het peachy kleurtje (rechts boven). Deze bracht ik aan op m'n bewegende ooglid. Vervolgens bracht ik de champagne kleur (links boven) aan onder m'n wenkbrauwen. Op deze manier fungeert hij een beetje als highlighter. Daarna bracht ik de taupe kleur (links onder) aan over m'n arcadeboog. Tenslotte maakt ik ook gebruik van de donker kleur (recht onder) aan het einde van m'n arcadeboog. Ik maak het geheel af met een eenvoudige zwarte eyeliner van Gosh en een zwarte mascara (Million Lashes van L'Oréal). Een bruine eyeliner of oogpotlood kan natuurlijk oog gebruikt worden.

De kwaliteit van de Never Let Me Go quattro van Catrice is goed, met uitzondering van de peachy kleur. Deze lijkt echt geen pigment te hebben. Alle andere kleuren zijn zeer makkelijk te gebruiken, maar bij de peachy kleur moet je echt moeite doen om ook maar een beetje effect te krijgen.

Persoonlijk ben ik wel tevreden van deze Never Let Me Go quattro van Catrice. Je kan hem alleen gebruiken, maar hij valt ook te gebruiken met andere mono's, duo's,... Een goede aanvulling voor je oogschaduwcollectie dus!

Hebben jullie al enige ervaring met de quattro's van Catrice?

3 opmerkingen:

  1. Waaauw mooie oogschaduw ! & staat je leuk. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze zelf niet zo mooi gepigmenteerd helaas!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie