vrijdag 20 mei 2011

Review: Extreme Art Liner by Gosh

Gosh Extreme Art Liner - 02 Coper Art Liner - 4.50 euro
Ik had al veel over deze Extreme Art Liners van Gosh gehoord, vandaar dat ik ook zeer benieuwd was. Ik koos voor een koperkleurige Art Liner. Niet onmiddellijk een hevige kleur, maar aangezien het om een test ging, speelde ik liever op save. Spannend! Kijk snel verder om het resultaat van mijn test te zien!
De verpakking van de Extreme Art Liners is heel eenvoudig. Een ronde doorzichtige verpakking met aan het dopje een borsteltje. Een beetje te vergelijken met een lipgloss dus. Toen ik de Extreme Art Liner opende schrok ik wel een beetje. Het borsteltje zag er heel fijn en slap uit. Bovendien hing er een klein klontertje aan het borsteltje. Ik werd al bang, hoe zou dit aflopen?


Met een bang hart ging ik aan de slag. Al snel bleek dat mijn angst ongegrond was! De Extreme Art Liner was zeer makkelijk aan te brengen. Doordat het borsteltje zo soepel is, beweegt hij mooi mee met het ooglid. Het biedt de mogelijkheid om een dun lijntje te trekken, maar even makkelijk kan je een dikker lijn aanbrengen.
(Excuse my eyebrows! Ik laat ze even staan, aangezien ik ze zaterdag ga laten bijwerken!)
Zoals je ziet kan je een zeer verfijnd resultaat creƫren met de Extreme Art Liner. Op deze foto gebruikte ik enkel de Art Liner en de One by One mascara van Maybelline New York. Dit zorgt voor een zeer neutrale look die je zelfs voor op een doordeweekse dag kan dragen. Uiteraard varieert de draagbaarheid afhankelijk van de kleur die je gebruikt.
Ik vind deze Extreme Art Liners van Gosh echt geniaal en ik ben ook van plan me nog andere kleurtjes aan te schaffen.
Het enige minpuntje (het moet gezegd) is dat deze liners echt heel moeilijk te verwijderen zijn. Zelf nadat ik mijn ogen twee maal reinigde zaten er nog restjes op mijn oogleden. Uiteraard bewijst dit dat de Extreme Art Liners inderdaad zeer extreem zijn!

Wat vinden jullie van de Extreme Art Liners van Gosh?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie