woensdag 4 mei 2011

Review: Catrice Eyeshadow Base

Catrice Eyeshadow Base - 3.99 euro

Ik had er enkele goede dingen over gelezen, maar ik geloof pas iets wanneer ik het zie, dus besloot ik hem te testen: DE Eyeshadow Base van Catrice. De bedoeling van zo'n oogschaduwbasis is dat je oogschaduw langer en beter blijft zitten. Dit kan ik alvast verklappen: hij doet het!De verpakking doet een beetje denken aan een eenvoudige mascara of lipgloss: eenvoudig, strak en zwart. Helemaal niets mis mee dus, geen onnodige versieringen of tierlantijntjes.
De applicator is ook te vergelijken met die van een lipgloss. Het is een soort sponsje waarmee je dus de oogschaduwbasis aanbrengt op je ooglid. Dit doe ik door enkele stippen (twee per ooglid ofzo) te zetten en deze verder te blenden met mijn vinger.
De kleur van de oogschaduwbasis is een beetje bleker dan mijn huid, waardoor je hem ook wel ziet zitten, maar dat stoort niet echt. Tenslotte breng je er toch oogschaduw over heen.
Ik ben zeer tevreden van het resultaat van deze oogschaduwbasis. De hele dag blijft alles mooi zitten en ook 's avonds zit er nog steeds geen make-up tussen de plooitjes van mn oogleden.
De Eyeshadow base is ook zeer gebruiksvriendelijk waardoor ik jullie dit product alleen maar kan aanraden!

Welke oogschaduwbasis gebruiken jullie zoal?

1 opmerking:

  1. Waaauw erg leuk blog heb je ! Deze is er bij ons bij de kruitvat niet echt stom of is elke keer uitverkocht. Wel leuk gedaan. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie