maandag 16 mei 2011

Review: Bye Bye Birdy! by Catrice

Nailpolisy by Catrice - 510 Bye Bye Birdy! - 2.49 euro
Het laatste product uit mijn shoppinglogje van vorige week, een mooi geel nagellakje van Catrice called Bye Bye Birdy (510). Wie me al een tijdje volgt, kon al lezen hoe ik eerder ontgoocheld werd door Yellow Bombay van Gosh. Ik was dus heel benieuwd naar hoe dit gele lakje zou uitvallen. Gelukkig liep dit heel wat beter af! Klik verder voor meer foto's en info!

De verpakking is wat we gewoon zijn van Catrice: strak en eenvoudig, geen onnodige franjes, maar toch aantrekkelijk. Ook het lakje zelf, ziet er op het eerste zicht niet anders uit. Niet te stroperig of te slap, gewoon een goed lakje. Hetzelfde geld voor het borsteltje. Op het eerste zicht ziet alles er dus prima uit. 

Bye Bye Birdy is voorzien van een sticker die je aanraad om twee laagjes aan te brengen. Deze sticker hing ook op het lakje Up In The Air van Catrice, maar daar was één laagje genoeg om een mooi dekkend resultaat te krijgen. Ik vroeg me af of één laagje ook dit keer zou volstaan. Helaas dit was niet het geval, maar aangezien dit reeds vermeld wordt op de verpakking, maak ik er ook geen probleem van. Eerder las ik dat dit lakje bubbeltjes zou nalaten tijdens het lakken (?) maar daarvan merkte ik helemaal niets. Integendeel, het was aangenaam lakken met Bye Bye Birdy! 
Zelf vind ik de kleur geweldig! Met gele nagellakjes is vaak zo dat je nagels eruit zien alsof ze helemaal vergeeld zijn. Bij dit gele kleurtje van Catrice is dat gelukkig niet zo. Het is heel duidelijk dat je gaat voor een gele nagellak en niet voor een set ongezonde vergeelde nagels.

Bye Bye Birdy? Niets van! The birdy stays, because I love him!

Hoe vinden jullie deze gele nagellak? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie