dinsdag 31 mei 2011

The May Muffin

Aan het einde van elke maand toon ik jullie enkele van mijn favoriete producten. Dit keer gaat het om een hele leuke halsketting, een lippenbalsem van MNY en een highlightingpowder van de LE Enter Wonderland van Catrice. Meer info en foto's zie je wanneer je verder klikt!
Om te beginnen stel ik jullie graag voor aan deze fantastische highlighter van Catrice!

Dit highlightingpowder is deze maand echt topfavoriet! Niet alleen ziet de verpakking er geweldig uit, het poeder zelf is ook echt magisch. Het hebbedingetje werd dan ook 'Fairydust' gedoopt, waardoor het mooi aansluit bij de Enter Wonderland collectie van Catrice. Het poeder is lichtroze (roze-wit zeg maar) met zachte gouden shimmertjes. Me like!
Naast dit highlightingpowder kocht ik deze maand ook nog een lipgloss uit de Enter Wonderland collectie van Catrice. Klik hier om de review daarvan te lezen.

Vervolgens is het de beurt aan 'my balm' van MNY.

Deze lippenbalsem (in de kleur 375) is favoriet omdat...tja omdat elke lippenbalsem favoriet is! Ik moet toegeven dat ik een beetje verslaafd ben aan lippenbalsem. Wanneer de lippenbalsem in kwestie dan nog eens naar caramel ruikt en een zachte roze tint achterlaat, ben ik helemaal verkocht.
Ik won deze lippenbalsem van MNY trouwens bij Cherryblush. Inmiddels zou MNY ook in Belgiƫ verkrijgbaar zijn (enkel bij Di), maar ik heb het echt nog nergens gezien. Bij deze dan ook een warme oproep aan alle Belgische meiden: indien je MNY ergens spot, please let me know!

Tot slot is er ook nog een schattig juweeltje.
Tja, what can I say? It's cute! Ik kocht het bij I Am voor 5 euro ofzo. 

Wat vinden jullie van mijn favorieten deze maand? Zouden het ook jouw favorieten kunnen zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie