zondag 22 mei 2011

Luipaard ogen!


Vorige week poste ik voor het eerst een logje in de categorie 'AAJKENDIE'. Deze categorie ging van start met een post over 'Animal Eyes'. Ik kreeg toen van een lezeres de vraag om zelf zo'n look te maken. Dat vond ik wel een leuk idee, dus ik ging onmiddellijk aan de slag. Het resultaat is deze look met luipaard ogen. Lees verder voor meer info en foto's!


Gebruikte producten:


Aangezien het voor mij vooral om de ogen te doen was, heb ik niet zoveel aandacht besteed aan de rest van mijn gezicht. Vandaar dat ik niets op mijn lippen draag ofzo. 
Uiteraard is dit geen echte draagbare look, tenzij voor een themafeest :D


Hoe vinden jullie deze luipaard ogen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie