woensdag 25 mei 2011

Lijstje voor de nabije toekomst

De laatste dagen is het hier erg rustig geweest, maar dat komt doordat ik ziek ben en ook nog eens een heleboel moet regelen voor school. Doordat ik ziek ben (gewoon een buikgriepje) mag ik toch een heleboel dingen niet eten of drinken en heb ik ook niet zoveel energie. Daarbij komt nog eens dat ik geen vrije tijd meer heb door mijn examens. Er zijn dus een heleboel dingen waarnaar ik verlang, maar die ik dus niet kan doen op dit moment.  Het leek me leuk hiervan een lijstje te maken. Op deze manier heb ik een duidelijk doel voor ogen. Lees verder als je wil weten wat ik mis op dit moment!


Ziehier een lijstje van alle dingen die ik nu wel wil maar niet kan:

- opmaken
- chocolade
- ice tea
- chips
- pizza
- cocktails
- sporten
- zonnen
- uitslapen
- vakantie
- city-trip
- zwemmen
- mijn vriendje
- kappersbezoekje
- niets doen
- tekenen
- met mijn konijntjes spelen
- artikels schrijven
- shoppen
-... 
Uiteraard zijn er vast nog een heleboel dingen die ik nu niet kan doen, maar dit zijn de voornaamste!

Wat missen jullie wanneer je ziek bent?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie