dinsdag 17 mei 2011

Is 'The One by One' van Mayebelline New York 'The One?'

Volume Express Maxcara by Maybelline New York 'The One by One' - Very Black  -  9.99 euro
Mascara's zijn er in alle kleuren, maten en vormen. Toch probeert elke merk innovatief te blijven door met nieuwe snufjes op de markt te komen. 'The One by One' mascara van Maybelline New York zou niet alleen gebruik maken van een fantastisch borsteltje dat de wimpers grijpt, omhult en volume geeft van aan de aanzet tot het wimperuiteinde, maar daarnaast zou hij ook nog een verzorgend effect hebben en ideaal zijn voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Althans, dat belooft de verpakking van deze volume express mascara. Of het ook klopt? Dat kom je te weten wanneer je verder leest!

De verpakking van deze mascara bestaat uit dun karton en plastiek, maar is erg kleurrijk. De mascara en het borsteltje zitten gescheiden in de verpakking, zodat je goed kan zien met welk soort borsteltje je te maken hebt. Op de achterzijde worden in drie talen mooie beloftes gemaakt: een geweldig borsteltje, een verzorgend effect en niet irriterend voor gevoelige ogen.
Het uiterlijk van deze mascara vind ik zeer origineel. De meeste mascara's die ik tot nu toe heb, hebben een zwarte kleur, waardoor die niet onmiddellijk opvalt tussen de rest. Deze rode kleur trekt natuurlijk onmiddellijk alle aandacht!
Het borsteltje wordt door Maybelline New York omschreven als 'Lash Catcher'. Het grijpt, omhult en egaliseert elke wimper voor groot en geraffineerd volume van wimperaanzet tot wimperuiteinde. Dat belooft men. Het borsteltje is in elk geval zeer flexibele en voelt vrij zacht aan.
Wanneer je voor het eerst met 'The One by One' aan de slag gaat, dien je voor gebruik dit 'dopje' te verwijderen. Doordat de mascara en het borsteltje apart in de verpakking zitten, wordt de mascara met dit dingetje gesloten. Dit dopje is eenvoudig los te draaien.
Het borsteltje voor het eerst ondergedompeld in de mascara! Er zijn geen rode deeltjes van het borsteltje meer te zien. De mascara omhult het borsteltje volledig. 

Tijd voor de ultieme test!

Mijn oog zonder enige make-up
Mijn oog met 'The One by One' op de wimpers van mijn bovenste ooglid
Het effect van deze 'The One by One' mag er voor mij zeker wezen. De wimpers krullen en de mascara klontert ook helemaal niet. De wimpers klitten wel samen, maar dit is echt minimaal. Deze mascara zou een verzorgend formule hebben. Door gebruik van vitamine C worden de wimpers gladder waardoor ze niet aan elkaar plakken. Ik draag al een vijftal jaar lenzen en ik heb regelmatig te maken met tranende ogen. Aangezien de mascara belooft ideaal te zijn voor dit type ogen, ben ik ook de ideale persoon om jullie te zeggen dat ik inderdaad geen irritaties ondervind!

Graag had ik om een applausje gevraagd, want 'The One by One' mascara van Maybelline New York, just past the test!


Hebben jullie hem al eens gebruikt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie