woensdag 18 mei 2011

How to: teennagels lakken!

Nagellak tenen: Pupa lasting Color 300 - Nagellak vingers: Catrice Up In The Air
Het weer laat zich al een tijdje van z'n beste kant zien, dus de sandaaltjes en flipflop's maken weer deel uit van onze outfit. Zelf vind ik het heel leuk om mijn tenen dan te voorzien van een leuk kleurtje. Maar hoe begin je daaraan?

De 'how to!' uit de titel van deze post, is meer een 'how to?'. Ik zit namelijk met een vraag voor jullie: hoe kies je de kleur van nagellak voor je tenen? 
Wie hier regelmatig eens langskomt kon al merken dat ik graag met kleur experimenteer (ok√©, dat is misschien een heel groot woord, maar goed) voor de nagellak op mijn vingernagels. Geel, blauw, fel rood, nude, .... bring it on! Maar voor mijn tenen kies ik liever een klassieke kleur, zoals dit fel roos.

Nu is mijn vraag: vinden jullie het kunnen dat je je teennagels een andere kleur nagellak draagt dan op je vingernagels? Maakt het allemaal niet veel uit en dragen jullie gewoon wat jullie willen of zorgen jullie voor matchende nagellak? Of lakken jullie alles in dezelfde kleur? Misschien lakken jullie je teennagels wel helemaal niet?
Zoals je op de foto's ziet, hou ik ervan om twee totaal verschillende kleuren te dragen. Ik had er ook nog nooit over nagedacht, tot mijn moeder me erop wees dat ik twee verschillende kleuren droeg. 'Ja en dan?' dacht ik, maar nu wil ik toch wel eens weten hoe het met jullie zit.

Hoe kiezen jullie de kleur van jullie nagellak voor jullie teennagels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie