zaterdag 7 mei 2011

Gewonnen bij Cherryblush.nl!


Eerder deze week vernam ik dat ik een leuk pakketje gewonnen had bij Cherryblush.nl! Ik heb meestal niet zoveel geluk met zulke dingen, dus ik was twee keer zo blij toen ik mijn pakketje gisteren in de brievenbus vond. Wanneer je verder klikt, kom je er onmiddellijk achter waarom ik zo blij ben!


Het is altijd leuk om spulletjes te winnen, maar het is nog leuker wanneer je spulletjes wint die in eigen land (nog) niet te vinden zijn. In theorie kwam MNY in april al in België op de markt (enkel bij Di), maar helaas heb de spulletjes nog nergens gespot. Vandaar dat ik het dus erg leuk vond om toch al even met de producten kennis te maken. 
MNY 'My Blush' 401
Deze blush heeft een peachy kleurtje (niet helemaal duidelijk op de foto). Zo één zat er nog niet in mijn verzameling, dus I love it!
MNY 'My Balm' 375
Aangezien ik een lichte verslaving heb aan lipbalms, was ik uiteraard zeer blij met dit exemplaar dat voorzien is van lichtroze pigmenten. Ik heb hem al enkele opgehad en ik ben er nu al zo tevreden van dat hij mijn Labello helemaal vervangt!
Luscious Sexy Lip Kit - Etos
In België zijn geen producten van Etos te vinden (althans niet dat ik weet), dus ook deze 'Sexy Lip Kit' kon mij helemaal bekoren!
Chocolademasker
Een chocolademasker! Zeg nu zelf, wie is daar niet blij mee?

1 opmerking:

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie