zaterdag 14 mei 2011

The commercial Muffin: Volume Million Lashes Mascara

Eva Longoria voor L'Oréal Paris (2010)
Wie me volgt op twitter heeft het vast al gemerkt: ik ben een echt 'Desperate Housewives-fan'. Wanneer ik opzoek ging naar een onderwerp voor 'The Commercial Muffin' van deze week, leek het me wel leuk om een commercial te gebruiken waarin Eva Longaria (bekend van Desperate Housewives) de hoofdrol speelt van naderbij te bekijken. Wie heeft deze advertentie nog niet gezien: Eva Longoria die ons de (Volume Million Lashes Mascara van L'Oréal Paris probeert te verkopen. Maar wist je ook dat Eva al global ambassador voor L'Oréal Paris is sinds 2005? 
Het product
De mascara waarvoor Eva Longoria ons wil warm maken, belooft zeer innovatief te zijn. Door de hoeveelheid aan borstelhaartjes worden de wimpers beter van elkaar gescheiden. Het borsteltje is ook zeer flexibel, waardoor elke wimper van top tot teen aangepakt wordt. Daarnaast zorgt ditzelfde borsteltje er ook nog eens voor dat overtollige mascara verwijderd wordt, waardoor het lijkt alsof je 'a million lashes' hebt. 

The commercial
Dit is wat Eva Longoria ons in naam van L'Oréal Paris wilde vertellen in 2010. Maar hiermee is ze zeker niet aan haar proefstuk toe. In 2004 werd Longoria bekend als 'Gabrielle Solis', haar personages uit de fantastische Amerikaans tv-serrie Desperate Houswives (can't help mentioning it). Kort daarna (2005) werd ze global ambassador voor L'Oréal Paris. Kijk even mee naar volgend overzicht!
2005
In 2005 kreeg Eva Longoria haar eerste opdracht bij L'Oréal Paris. Het ging hier om een product voor haarkleuringen (sorry, ik kan de naam van het product niet vinden!)
2006
In 2006 was Eva te zien in de commercial voor deze prachtige lipsticks uit de lijn 'Color Riche'.
2007 
In 2007 maakt Eva komaf met 'frizz' en stelt ze ons voor aan het L'Oréal Elvive Smooth Intense Serum.
2008
Samen met Doutzen Kroes maakt Eva in 2008 opnieuw reclame voor de Elvive producten van L'Oréal Paris.
2009
Dit keer staan opnieuw de lippen centraal. In 2009 speelt Longoria de hoofdrol in de commercial van L'Oréal's Infallible Lipgloss.

2010
2011
Uiteraard is dit overzicht verre van compleet. Mevrouw Longoria heeft het dan ook zeer druk. Laten we niet vergeten dat ze naast haar werk voor L'Oréal, ook haar eigen parfum 'Eva by Eva Longoria' uitbracht in 2010 en dat ze zich inzet voor daklozen, verwaarloosde kinderen en kankerpatiënten. 

bron: klik! klik!

3 opmerkingen:

  1. Poeh sinds 2005 alweer... Ik ben dol op DHW ♥ Ze blijft een mooie dame!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eva!! Zij blijft echt zo prachtig om te zien (: Wist wel dat ze al vaak in l'oreal reclames te zien was, maar zo lang? Wauw! En Desperate Housewives blijft ook echt leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie