zaterdag 7 mei 2011

The Commercial Muffin: The One

Scarlett Johansson voor 'The One' by Dolce & Gabbana
Toen ik onlangs voorbij de etalage van Planet Purfum liep, zag ik deze poster van Scarlett Johansson voor Dolce & Gabbana. Het parfum waarvoor ze reclame maakt mag dan wel 'The One' heten, toch zijn er drie zeer verschillende looks aan verbonden. Let's find out!
Laten we beginnen bij het begin: 'The One'
The One
In deze advertentie draait het allemaal om 'sexy Scarlett', niets meer of minder. Dit is dan ook hoe D&G het geurtje wil naar voor brengen. "The One is a warm, oriental floral, with modern sensuality." Het geurtje doet denken aan citrus en mandarijn, maar bevat ook geuren van perzik en lychee. Een fruitig geurtje dus.
L'eau The One
Voor 'L'eau the one' toonde Scarlett de klassieke zijde van zichzelf, 'classic Scarlett'. Dit parfum bevat alle elementen van 'The One', maar met een frisse toets. Er werden geuren van bergamot toegevoegd en bij de base notes vinden we nu ook vanille terug.

Rose The One
Deze romantische versie van 'The One' bevat opnieuw alle klassieke elementen, maar nu met toevoeging van pompelmoes en (hoe kan het ook anders) Bulgaarse rozengeur. Op de foto zien we dan ook 'romantic Scarlett'.

Scarlett Johansson has large shoes to fill, aangezien het niemand minder dan Giselle Bundchen haar vooraf ging als uithangbord van 'The One' en 'L'eau The One'.
Gisele Bundchen voor D&G
Wie een mooi overzichtje wil van de verschillende facetten van 'The One' beveel ik aan de website zeker te bezoeken! 
Nog even ter info: deze campagne met Scartlett Johansson dateert uit 2009.

bron: klik!

2 opmerkingen:

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie