zaterdag 28 mei 2011

The Body Shop presents: Honey Bronze Make-up!

Deze zomer staat bij The Body Shop helemaal in het teken van een mooie zongebruinde huid. Om je op weg te helpen stelt men je graag voor aan hun nieuwe collectie 'Honey Bronze Make-up'. De naam zegt het zelf: het draait allemaal rond honing. Klik verder en kom snel te weten welke producten The Body Shop deze zomer voor jou in petto heeft!Honey Bronze Shimmering Dry Oil  -  25 euro

Deze droge olie laat geen vettige sporen na, maar bezorgd je toch een leuke zomerse tint. Dit product beloofd alvast het paradepaardje van de collectie te worden!

Honey Bronze Bronzing Powder - 14.50 euro
In de zomerse collectie met de naam 'Honey Bronze' mag een bronzing powder uiteraard niet missen. Dit poeder bezorgt je gelaat een matte, zomerse gloed en is verkijgbaar in de kleuren 04DeepMatte, 03MediumMatte, 02FaiMatte, 01LightMatte.

Honey Bronze Bronzing Gel for face - 14 euro
Een gel die het gelaat voorziet van een zonnige toets en geschikt is voor elk huidtype. Ideaal voor de zomer dus!

Honey Bronze Lip Nectar - 14 euro
Ook aan onze lippen is gedacht dames! De lipgloss van deze Honey Bronze collectie is verkijgbaar in Honeybunch en Honeycomb.

In Belgiƫ is deze lijn vanaf dinsdag te koop. The Body Shop lanceert de producten op de heuse 'Summer Night' op dinsdag 31 mei (17.00 - 20.00). Wie langskomt kan profiteren van een leuke korting. Bij aankoop van twee producten uit de lijn geniet je van 25%. Die avond is er trouwens ook 10% korting op het hele assortiment!

De Shimmering Dry Oil staat zeker al op mijn verlanglijstje en de glossjes zien er ook wel verleidelijk uit vind ik. 
Gaan jullie iets proberen uit deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie