donderdag 26 mei 2011

Bocage by Lancôme

Bocage Déodorant by Lancôme
De Bocage deodorant van Lancôme. Ik weet niet of jullie hem kennen, maar naar mijn gevoel is het echt een klassieker! Meer zelfs, een erfstuk. Goed, het klinkt als een melige reclame slogan, maar toch is het echt iets dat ik meekreeg van mijn moeder. Als kind zag ik haar steeds de deodorant gebruiken en nu gebruik ik hem zelf. Waarom ik vol lof over deze deodorant van Lancôme spreek, lees je wanneer je verder klikt.

Eerst en vooral vind ik de verpakking elegant, maar toch ook subtiel en clean. Het is een eenvoudige cilindervormige verpakking die makkelijk te gebruiken is.
Ik koos voor de roller van Bocage. De deodorant bestaat ook nog in andere vormen, maar daar vertel ik verder in dit artikel meer over.
De roller ziet er zacht uit en voelt ook goed aan. Hij doet ook zijn werk. Met rollers is het vaak het geval dat ze niet echt rollen en dus ook geen product verspreiden. Hier is dat dus wel het geval!
De deodorant zelf is zo goed als geurloos. Wanneer je hem opgedaan hebt, ruik je wel dat je een product hebt gebruikt, maar dit verdwijnt binnen de minuut. Doordat ik een roller gebruik, is het natuurlijk ook wel even vochtig aan m'n oksels, iets wat bij een spray minder het geval is.
Een ander pluspunt van deze deodorant is dat hij geen witte vlekken nalaat. 'Hoeveel keer hebben we dit al niet gehoord?' denk je nu. Ik weet het, maar dit keer is het ook zo! Ik gebruik hem zelf al zo'n vijf jaar en ik wacht nog steeds op de eerste witte vlek!
Vervolgens beweert Lancôme zelf dat de deodorant direct en langdurig werkt. Wie ben ik om dat tegen te spreken? Oké, zo'n dingen tegenspreken is exact waarom ik met Muffins at Tiffany's begon, maar dit keer heeft het echt geen zin. De Bocage deodorant werkt echt een hele dag door.
Dan is er ook nog de prijs. Voor deze roller deodorant (50ml) betaalde ik 17.88 euro. Het is misschien wat aan de prijzige kant, maar je krijgt echt waar voor je geld! Hij gaat bovendien ook een hele tijd mee, dus zie het als een investering!

Tot zover mijn lofrede! Zoals ik eerder al vermelde is de  Bocage Déodorant van Lancôme ook nog in andere vormen verkrijgbaar. Namelijk in spray-vorm en als stick
Bocage Déodorant Spray by Lancome (125 ml) - 20.90

Bocage Déodorant Stick by Lancome (40ml) - 20.90 euro
Daarnaast bestaat er ook nog een Bocage Creme en aan Bocage Dougegel. Meer informatie over de Bocage-lijn vind je op de website van Lancôme.

Kennen jullie de Bocage deodorant van Lancôme al? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie