vrijdag 27 mei 2011

'The Audrey' en andere legendarische kapsels

Audrey Hepbrun in "Breakfast at Tiffany's"
Zoals jullie wel weten is de naam van mijn blog geïnspireerd op de bekende film "Breakfast at Tiffany"s (Als je het nog niet wist, dan had je vast een vermoeden!) In deze film uit 1961 zien we Audrey Hepburn in de rol van de nogal labiele Holly. De foto's van Hepbrun met het beroemde kapsel uit de film gingen dan ook al de wereld rond. (Wie heeft ze nog niet gezien?) Volgens een Brits onderzoek blijkt nu dat dit kapsel het populairste kapsel ooit is! Go Audrey! Lees verder en lees welke legendarische kapsels er verder nog populair zijn.

Het legendarische kapsel (a.k.a. 'The Audrey') ziet er heel eenvoudig uit: een hoge dot met daarin een tiara. Het geheel wordt afgewerkt met een eenvoudige en schattige pony. Een doordeweeks kapsel is het in elk geval niet, maar voor een feest lijkt het me wel leuk.Next in line is 'the bob' die zijn bekendheid te danken heeft aan Mevrouw Beckham herself. Persoonlijk is het niets voor mij, aangezien ik echt gek ben op mijn lange haar, maar laat vooral weten wat jullie ervan vinden!


Een ander legendarisch kapsel is dat van Jennifer Aniston. Althans dat van haar alter-ego Rachel (personage uit de tv-reeks 'Friends'). In de '90 was dit kapsel erg populair en werd het door de Friends-fans met heel wat enthousiasme onthaald. We kunnen het kapsel dan ook gerust 'The Rachel' noemen. Onlangs nog bekende Miss Aniston dat ze een hekel had aan het kapsel. (I can't blame her!)
Ook Twiggy's (a.k.a. Leslie Hornby) korte kopje kan nog steeds op heel wat enthousiasme rekenen. Opnieuw is dit kapsel helemaal niets voor mij om de eenvoudige reden dat ik mijn lange haren niet kwijt wil! (my presious...)
Mijn persoonlijke favoriet werd blijkbaar nog niet vernoemd in de Britse poll, maar dat is zonder twijfel dat van Lauren Conrad. Ja dat met die schattige vlecht!


bron: klik!

Wat vinden jullie van bovenstaande legendarische kapsels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie