dinsdag 24 mei 2011

Alweer een shoppinglogje!

Bijschrift toevoegen
Dit shoppinglogje wou ik zaterdag al online zetten, maar aangezien ik toen wakker werd met buikgriep, kon ik dit dus niet doen. Ik heb vier dagen in m'n bed gelegen, maar vandaag voel ik me opnieuw prima. 
Wie me volgt weet dat ik eigenlijk niet van plan was deze maand nog veel make-up te shoppen, maar toen ik onverwacht langs de Kruitvat moest, kon ik het niet laten! Wanneer je verder leest zie je wat ik kocht!

Maybelline New York Forever Strong Pro - 8.99 euro
Maybelline New York Forever Strong Pro, een soort nagelverharder zeg maar. Het product bevat calcium en  ijzer. Maybelline belooft al na zeven dagen een resultaat, dus ik ben zeer benieuwd naar wat dit wordt!

Special edition Gosh nailpolish - 001 Lavender Love - 6.99 euro
Een lakje uit de special edtion collectie van Gosh. Ik had ze nog nergens hier in de Kruidvat gezien, dus ik moest er wel één meenemen! Ik koos voor de kleur 'Lavender Love', maar het lakje lijkt verdacht veel op 'UpInTheAir' van Catrice. Ik ga deze zeker nog een keer vergelijken.
Nailpolish by Catrice - 220 Lost In Mud  - 2.49 euro
Een mooi bruin, chocoladekleurig lakje. Althans dat hoop ik :D meer info volgt zeker!
Gosh Eye Shadow - Trio  - TR21 Crystal Waters - 9.49 euro
Een mooi oogschaduwtrio van Gosh. Ik kocht dit eigenlijk niet voor mezelf maar voor mijn moeder. Wanneer ik braaf ben mag ik het misschien ook wel een keer lenen! Haha :D
Multi Colour Blush by Essence - 20 fashionista - 2.79 euro
Omdat ik al een hele tijd oogschaduw op m'n kaken draag (lees hier waarom) en het nu toch wel eens tijd was voor een echt blush, nam ik deze multi colour blush van Essence mee. Review volgt nog!

Daarnaast kocht ik ook nog een Extreme Art Liner van Gosh, maar daar vergat ik foto's van te nemen. Mijn ervaringen met dit product kan je hier en hier al lezen. Deze keer kocht ik hem in de kleur 17 light purple.

Hebben jullie al enige ervaring met deze producten? Ik hoor het graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie