dinsdag 12 april 2011

Vintage Bags


Tegenwoordig zijn zie je ze weer overal: de schattige (nep)leren tasjes. Zara bracht er een paar uit in hun nieuwe collectie, maar het kan ook anders! Kijk even mee wat ik in de kleerkast van mijn moeder vond!Dit tasje (uit echt korkodillenleer) was nog van mijn moeder toen zijn zo'n achtien jaar was. Ik vind het zelf echt helemaal geweldig!
Tasje uit krokodillenleer
Close up krokodillenleer
In de collectie van Zara vond ik trouwens ook dit tasje. Zie je de gelijkenis?
Enveloppetasje met ketting - Zara- 59.95 euro

Een andere tas die ik bij m'n moeder vond, is deze camelkleurige leren tas. Ze ziet er niet alleen leuk uit, maar is bovendien ook erg handig en ruim.
Leren schoudertas (de stippeltjes komen door het natte gras!)
Vinden jullie soms nog vintagespulletjes op onverwachte plaatsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie